Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2014. December 23. 09:00, kedd | Helyi
Forrás: Régió Játék

Milyen a digitálisan irányított környezetkímélő játékkereskedelem?

Milyen a digitálisan irányított környezetkímélő játékkereskedelem?

Versenyelőny a gyors átárazásból.

Egy üzletlánc esetében számos szegmensben lehet piaci versenyelőnyre szert tenni. Az egyik fontoselem az üzlet területén elhelyezett elektronikus kommunikációs, információs és reklámeszközökköre, nem beszélve a digitális árcímkékről. Ezt ismerte fel a REGIO Játékkereskedelmi Kft. és hozottlétre környezetkímélő, központilag irányított információs rendszert.

A projekt létjogosultságát a gazdasági és a piaci helyzet is alátámasztja. Az üzleteken belüli elektronikustájékoztatás, árcímkék, reklámok és bővebb tájékoztató egységek egyre inkább teret nyernek. Mint mindenvállalkozásnak a REGIO Játékkereskedelmi Kft-nek is a célja a versenyképesség növelése, új piacilehetőségek feltárása és a hatékonyabb értékesítés támogatása innovatív megoldásokkal.

Az eLabLInk a legújabb technológiákon alapuló központilag menedzselt, nagy kiterjedésű, ultra alacsonyfogyasztással bíró, tájékoztató rendszer. Az eLabLInk Európai Uniós forrásból, 331,31 millió forinttámogatással valósult meg.

Egy üzletlánc esetében a konkurencia figyelése, elemzése, a megfelelő válaszok készítése döntőfontosságú feladat. Ennek a folyamatnak az egyik leggyakrabban előforduló eleme a termékek újraárazása apiaci mozgásoknak megfelelően. A REGIO Játékkereskedelmi Kft. esetében ez több, mint 5.000 db árcímkétjelent, amelyeket eddig kézzel frissítettek. Egy-egy átárazás hatalmas humánerőforrást és rengetet időtigényelt.A REGIO Játékkereskedelmi Kft. azért döntött saját fejlesztésű rendszer mellett, mert a piacon elérhetőtermékek az üzletlánc igényeit csak részben tudták lefedni. Az eLabLInk rendszert azonban könnyedéntudták illeszteni a már meglévő rendszereikhez.Az eLabLInk a legújabb e-ink (elektronikus tinta) alapú megoldás alkalmazásával valósult megkörnyezettudatos technológiát használva. A címkék működtetéséhez szükséges energia részben beltérinapelemek segítségével kerül előállításra.

Az eLabLInk hálózatkezelési, monitorozó és menedzselő funkciót is tartalmaz, így biztosítható a nagykiterjedésű, osztott rendszer online működtetése. A központi menedzselhetőség, monitoring rendszerbiztosítja az online, akár azonnali adatcserét. Ez azt jelenti, hogy az 5.000 árcímke átírása egygombnyomással megoldható.

A REGIO Játékkereskedelmi Kft. azt szeretné, hogy a pécsi egységükben olyan új technológiákat használómintaüzlet jöjjön létre, amellyel mérhetővé válik az innováció és a fejlesztési részeredményhasznosíthatósága, és ezek alapján országos hálózatunkban kiterjeszthető, más hálózatok számáraértékesíthető lesz a fejlesztésünk. Így az eddigi évek növekedése fenntartható és ez a folyamat biztonságotad a cégnek, a tulajdonosoktól az alkalmazottakig.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 16:00, kedd | Helyi

Május közepéig lehet jelentkezni a kilátó futásra Győrsövényházon

Befutó érmet kap minden résztvevő.

2024. Május 07. 13:00, kedd | Helyi

Aknás lakossági vízmérő leolvasást végez a Pannon-Víz Zrt a Rábaközben

A felhasználók közreműködését kérik a mérők leolvasása során!

2024. Május 07. 08:00, kedd | Helyi

Rábaköz a kerek világ

Itthon vagy! Turisztikai kisfilm a Rábaközről.

2024. Május 06. 16:00, hétfő | Helyi

Fának csapódott és felborult egy autó Fertődön

A 18. héten történt.