Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Hírek

2022. Április 08. 11:15, péntek | PR
Forrás: (x)

Milyen anyagokból készülnek a kerti székek?

Milyen anyagokból készülnek a kerti székek?

Kerti széket keres, de nem tudja, milyen anyagból készült terméket válasszon? Ha így van, pillanatokon belül megtudhatja, milyen alapanyagok állnak a rendelkezésére, és melyik illik Önhöz a legjobban.

Fa kerti székek

A fa kerti ülőbútorok nagyon szépek, de igénylik a rendszeres törődést. A gyártó természetesen megfelelően impregnálja a fát, egy idő után azonban újra kell kezelni ezeket a bútorokat. Ha a kertünk és a házunk klasszikus vagy rusztikus stílusban készült, és van lehetőségünk rendszeresen foglalkozni a kerti bútorainkkal, akkor érdemes befektetnünk ebbe a megoldásba – a természetes faanyag ugyanis nagyon illik a fenti stílusokhoz.

Műrattan kerti székek

A műrattan a trópusi rotangpálmából készült rattan hű utánzata. A természetes anyaghoz képest nagy előnye, hogy jóval tartósabb és ellenállóbb a külső tényezőkkel szemben, és nagyon kényelmes a használata. A műrattan székek ráadásul rendkívül elegánsak, és minden kertbe a távoli utazások hangulatát csempészik.

Fém kerti székek

A fém egyre nagyobb szerepet kap az utóbbi években a lakberendezésben – a lakásbelsőkben ugyanúgy, mint a kertben. Nem csoda, hiszen a megjelenése is elegáns és stílusos, ráadásul nagyon könnyen karbantartható. Ez annak köszönhető, hogy a fém kerti bútorok korrózióvédő bevonattal készülnek. Természetesen az ilyen székeket nem szabad erős tisztítószerekkel és kemény sörtéjű kefével tisztítani, különben megsérülhet a felületük. Ha betartjuk,ezt a szabályt, sok évre szóló beruházást tudhatunk magunkénak.

Műanyag változatok

Sokan úgy gondolják, hogy a műanyag kerti székek rossz minőségű, csúnya bútorok. Ez azonban nem feltétlenül igaz! A műanyag nagyon izgalmas szerkezeti megoldásokat és dekorációs lehetőségeket kínál, melyek más anyag esetében nem lennének megvalósíthatók. Ráadásul könnyű, és nagyon ellenálló a külső tényezőkkel szemben. A műanyag székek már csak ezért is szinte ideális kiegészítőkké válhatnak a kertben.

A fentiekből is látszik, hogy ha kertbe, erkélyre vagy teraszra szeretnénk székeket vásárolni, akkor igazán sok megoldás és többfajta anyag közül választhatunk.

Címkék: bútor, kert, kerti szék, szék

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat

2024. Február 15. 20:09, csütörtök | PR

Hogyan forradalmasítja a blokklánc az online tranzakciókat a magyar játékiparban?

Technológiai trendek

2024. Február 15. 09:51, csütörtök | PR

Hogyan válasszunk tökéletes kanapét nappalinkba?

Ahogyan a nappali otthonunk központja, ugyanúgy a kanapé a nappalié. Emiatt is fordítanak rengetegen sok időt és energiát a megfelelő ülőgarnitúra kiválasztására.

2024. Február 13. 14:59, kedd | PR

K&H: iskolapadba ülhetnek a bankárok

a mesterséges intelligencia forradalmasítja a bankszférát