Városlista
2020. augusztus 7, péntek - Ibolya

Hírek

2017. December 09. 18:39, szombat | Belföld
Forrás: mti

Mindenki Karácsonya - 300 gyermeket lát vendégül a Gyermekmentő Szolgálat

Mindenki Karácsonya - 300 gyermeket lát vendégül a Gyermekmentő Szolgálat

Háromszáz hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyermeket lát vendégül a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) a Mindenki Karácsonya elnevezésű rendezvényen hétfőn Budapesten.

Az NGYSZ és támogatói az eseményre hátrányos helyzetű, sérült, valamint családsegítő szolgálatok által kiválasztott budapesti és Pest megyei gyerekeket hívtak meg, akiket karácsonyi programmal, musical-előadással, rövid koncertekkel, arcfestéssel és ajándékokkal várnak a WestEnd City Center Cinema Cityben - közölte az NGYSZ az MTI-vel.

A Budapesti Operettszínház művészei közül idén Kékkovács Mara és Bálint Ádám, valamint Caramel és Radics Gigi lép színpadra, majd Fáth Péter NGYSZ-titkár, Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes, Szabó Dóra, az OTP Bank PR senior szakértője, Mészáros Beatrix, a METRO Kereskedelmi Kft Brandig osztályvezetője és László Kata, a WestEnd City Center marketing igazgatója ajándékozza meg a gyerekeket.

Az NGYSZ immár huszonhatodik éve rendezi meg a Fővárosi Önkormányzattal közös karácsonyi programját.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 07. 09:49, péntek | Belföld

Meghalt két idős koronavírus-beteg, nőtt a fertőzöttek száma

Elhunyt két idős, krónikus beteg, és huszonnéggyel, 4621-re emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon - közölte a koronavirus.gov.hu pénteken.

2020. Augusztus 07. 08:05, péntek | Belföld

Mintegy 4,7 millió tonna lehet az idei búzatermés

Idén mintegy 4,7 millió tonna őszi búza termett, a belföldi felhasználás általában 2,5-3 millió tonnát tesz ki, így bőven jut exportra is

2020. Augusztus 07. 07:11, péntek | Belföld

Vasárnap ünnepli fennállásának 154. évfordulóját a fővárosi állatkert

Vasárnap ünnepli fennállásának 154. évfordulóját a Fővárosi Állat- és Növénykert, az intézményben a közeljövőben látható lesz a napokban született szumátrai orángutánkölyök is

2020. Augusztus 07. 05:05, péntek | Belföld

Sok napsütés és hőség várható a hétvégén

Sok napsütés és hőség várható a hétvégén - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.