Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Október 11. 10:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Mit tegyünk azért, hogy családunkat, értékeinket nagyobb biztonságban tudjuk?

Mit tegyünk azért, hogy családunkat, értékeinket nagyobb biztonságban tudjuk?

IV. személy- vagyonvédelmi és biztonságtechnikai bemutató

Személyünket és értékeinket szeretnénk nagyobb biztonságban tudni, ezért fokozott figyelemmel fordulunk az önvédelem eszköztára felé. Mára az egyik legfontosabb kérdés vagyontárgyaink megfelelő védelme lett. A korábban általánosan használt biztonsági elemek és szerkezetek egy része elavult, szerepüket nem mindig tudják betölteni a mai kihívásokkal, behatásokkal szemben.

Természetesen vetődik fel a kérdés: Mit tegyünk azért, hogy családunkat, értékeinket nagyobb biztonságban tudjuk? Mit jelent a korszerű vagyonvédelem?

A fenti kérdések megválaszolására a Győri Városi Rendőrkapitányság és a Foglalkoztatást Elősegítő Oktató és Tanácsadó Kft. 2015. október 16-17-én tartja a IV. személy- vagyonvédelmi és biztonságtechnikai bemutatóját a Győr Plaza Bevásárlóközpontban.

A 2 napos rendezvény céljai, hogy korszerű vagyonvédelmi eszközök bemutatásával a széleskörűen tájékoztassa a lakosságot, felhívja a figyelmet a vagyonvédelem fontosságára.Kommunikációt kíván kialakítani a megjelent szakemberek és a kiállítás iránt érdeklődők között.Az e területen dolgozó szakembereknek konzultációs lehetőséget nyújt a biztonságvédelemről.
A hozzáértő szakemberek tanácsainak meghallgatása és megszívlelése már egy megtett lépés a biztonság megteremtéséért.

A bemutatón résztvevő szakemberektől a jármű, gépjármű, lakóingatlanok és egyéb épületek védelmét biztosító elektronikus és mechanikus eszközök működéséről, alkalmazási lehetőségeiről, illetve az élőerős biztonsági őrzésről és a személyvédelemi szolgáltatásokról kaphatnak széleskörű tájékoztatást a látogatók.

A vagyon és személyvédelem témakörében zajló bemutató optimális platform az érdeklődőkkel és a szakterületen tevékenykedő szakemberekkel történő kapcsolatkötésre, az önvédelmi képesség megteremtésének jegyében felmerülő lakossági igények megismerésére és a biztonságtechnikai eszközök kiállítására.

A biztonság megteremtése odafigyeléssel, időnként anyagi ráfordításokkal is jár.
A kiállítás első napján, 2015. október 16-án Győr városában beindításra kerül a kerékpárjelölő program. Ennek lényege, hogy a kerékpárokat egy szabad szemmel nem látható kóddal jelöljük meg, és egy számítógépes rendszerben rögzítjük a bicikli és a tulajdonos adatait.

A kiállítást követően a kerékpárok jelölése, regisztrálása a helyi médián keresztül előre meghirdetett időpontokban a Győri Rendőrkapitányságon, az erre kijelölt munkatársak bevonásával történik.

Címkék: biztonság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:00, péntek | Helyi

Vadász nyári tábor gyerekeknek

Két turnusra lehet jelentkezni.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi és május elsejei programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 26. 09:00, péntek | Helyi

A Castrum 9 versenyzője 7 érmet hozott haza a Diákolimpiáról

56 klub 612 versenyzője küzdött.

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.