Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Január 24. 14:55, vasárnap | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Most hat ismeretlen károkozó autóst keresnek

Most hat ismeretlen károkozó autóst keresnek

A rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Győrben, az Újlak utcában található szórakozóhely parkolójában ismeretlen személy közlekedett 2021. január 12-én 16 óra 40 perc és 18 óra 15 perc közötti időben, ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel. Haladása során – vélhetően figyelmetlen vezetése következtében – neki ütközött a parkolóban várakozó egyik gépkocsi hátuljának. A baleset során anyagi kár keletkezet. Az ismeretlen sofőr a helyszínt adatai hátra hagyása nélkül elhagyta.

Győrben, a Somogyi Béla úton, a Verseny utca felől a Tihanyi Árpád út irányába közlekedett ismeretlen személy egy ismeretlen személygépkocsival 2021. január 15-én 8 óra és 2021. január 17-én 13 óra 40 perc közötti időben. Haladása során egy, az út szélén parkoló gépjármű visszapillantó tükrével érintőlegesen ütközött, majd a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül elhajtott.
A balesetnek vélhetően volt egy szemtanúja, aki az okozó gépjármű rendszámát egy papírlapra feljegyezte és azt a sértett gépjárművének szélvédőjén elhelyezte.
A Győri Rendőrkapitányság kéri a fenti szemtanú jelentkezését, hogy a baleset körülményeinek tisztázása érdekében vegye fel a kapcsolatot a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályával Győrben, a Szövetség utca 17. szám alatt, illetve telefonon a 96/520-092, illetve 96/520-094-es számok valamelyikén.

Az M1-es autópályán, Győr felől Budapest irányába közlekedett egy ismeretlen honosságú és típusú járművel 2020. december 21-én 12 óra és 16 óra közötti időben egy ismeretlen személy. Haladása során – feltehetően figyelmetlenségéből adódóan – neki ütközött az út bal oldalán lévő szalagkorlátnak. A balesetet követően a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül elhajtott.

Ismeretlen típusú személygépkocsival közlekedett egy ismeretlen személy 2021. január 11-én 7 óra 30 perc és 15 óra 35 perc között a győri MÁV állomás főbejáratával szemközti parkolóban. Haladása során – vélhetően egy parkolóhelyre történő beállásakor – neki ütközött a parkolóban várakozó Ford típusú személygépkocsinak, amelyben anyagi kár keletkezett. A balesetet követően az ismeretlen gépjárművezető a helyszínt gépjárműjével adatai hátra hagyása nélkül hagyta el.

Szerecsenyben, az Ady Endre utcában, a Rákóczi út felől a Dózsa utca irányába közlekedett egy ismeretlen személy, vélhetően autóbusszal 2021. január 5. napját megelőzően, pontosan nem ismert időben. Az Ady Endre út – Madách Imre utca kereszteződésében – jobbra kanyarodása közben – neki ütközött az út mellett lévő transzformátor állomás elosztószekrényének, majd a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül elhajtott.

Pannonhalmán, a Dózsa György utcában közlekedett ismeretlen személy, ismeretlen honosságú és típusú gépjárművel Cseidervölgy felől Écs irányába 2021. január 20-án 20 óra 5 perckor. Haladása során, a Dózsa György utcában vélhetően járműve felett az irányítást elvesztette, amelynek során az út bal oldalára kisodródott, és az ott lévő útirány jelző táblának, majd egy villanyoszlopnak ütközött.
A balesetet követően a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül távozott.

A rendőrség kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!

2024. Április 24. 13:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Szilban

Te Szedd!

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

Főzőverseny felhívás a Kónyi Bikafesztiválra

Főzőcsapatok jelentkezhetnek.

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei