Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. November 27. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Simon Gym Fertőszentmiklós

Most nem csak az ellenfeleik, hanem a drog ellen is küzdöttek

Most nem csak az ellenfeleik, hanem a drog ellen is küzdöttek

Fertőszentmiklósi érmek a drog elleni versenyen.

November 24-én a Simon Gym FSE csapata részt vett Zalaegerszegen a Combat K-1 Light Diáksport Országos Versenyen ahol az egyesületet négy versenyző képviselte.

A verseny jelszava „ Diákok a drog ellen, holnapért! "A rendezvény célja, az volt, hogy küzdősportok által felhívják a figyelmet a tudatmódosító szerek veszélyeire, káros hatásaira! A sport által egy tudatosabb és egészségesebb célt mutatnak a gyermekek, fiatalok számára. További cél, hogy Combat K1 Light szabályrendszerben kontrollált keretek között versenyzési lehetőséget biztosítsanak az általános és középiskolás diákok számára. A verseny keretei közt felnőttek is indulhattak.

- Simon Rózának a lányok közt nem volt ellenfele, de kiváló harcos küzdelemben fiú ellenfelét legyőzve első helyen végzett. Windisch Zoltán a felnőtt kategóriában határozott bunyóval végig irányította a küzdelmét, szintén első helyen végzett. Árpási Barnabásnak ez már a harmadik versenye volt a zalai városban. Kemény taktikai küzdelmet vívott, ami most ezüstéremre volt elég. Czetin Balázsnak ez volt az első versenye, hozta azt, amit ilyenkor elvárunk tőle. Átesett a tűzkeresztségen, ügyes volt, most ezüstérem a jutalma:- mondta el Simon László vezető edző a verseny után Az év végéig több versenyünk nem lesz, de azt hiszem így is kiváló évet zárunk, két világbajnokságon indultunk, ahol összesen 7 világbajnoki övet hoztunk el. A nemzetközi versenyeken kívül a hazai eredményeink is nagyon jók. Köszönjük a rendezőknek a szervezést, jó hangulatú versenyen vettünk részt ahol már a korábbi csapatokat ismerősként köszöntöttük. Felkészítő edzők: Simon László, Molnár Sándor,Tóth Richárd

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!

2024. Április 24. 13:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Szilban

Te Szedd!

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

Főzőverseny felhívás a Kónyi Bikafesztiválra

Főzőcsapatok jelentkezhetnek.