Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Február 17. 12:42, szerda | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Muri Enikő: „Egyedül töltötte a Valentin napot”

Muri Enikő: „Egyedül töltötte a Valentin napot”

Az énekesnő párja két hétre Izraelbe utazott a Budapesti Operettszínházzal turnézni. A szerelmesek még soha nem voltak ennyi ideig távol egymástól.

„Idén sajnos egyedül töltöttem a Valentin napot - meséli Enikő – mert Karesz a Budapesti Operettszínházzal két hetes turnéra utazott Izraelbe. Mivel mindketten nagyon romantikus alkatúak vagyunk, ezért úgy gondoltuk, hogy a szerelmesek hétvégéjét előbbre hozzuk, így mi már néhány héttel ezelőtt elmenekülünk a város zajától egy erdei hotelbe, ahol a természet közelsége ötvöződött a kellemes pihenési lehetőségekkel.”

„A hétköznapokban sajnos nagyon kevés időnk jut egymásra – veszi át a szót Karesz – bár együtt élünk, egy helyen dolgozunk, mégis néha távkapcsolatban élünk. Ezért is olyan értékes számunkra minden együtt töltött perc. – mosolyog Enikőre – Tudom, hogy Enikő szereti a romantikázást, nem akartam megfosztani őt ettől az élménytől, ezért mi már korábban megünnepeltük a szerelmesek napját. Egy romantikus hétvégét töltöttünk el a Szent Orbán Erdei Wellness Hotelben. Rózsaszirmokkal, gyertyával és pezsgővel igyekeztem kényeztetni a mennyasszonyomat a rönkszobák adta meghitt hangulatban, ahol a közelgő esküvőnk mellett már a családalapításról is szó esett.”

„ A túlzsúfolt időbeosztásunk mellett nagyon örültem annak, hogy végre jut időnk egymásra is odafigyelni, és a gyönyörű erdei hangulatban gyönyörködni. A szálloda szinte minden wellness szolgáltatását kipróbáltuk, melytől egyszerre éreztük magunkat frissnek és kellemesen fáradtnak. – szól közbe Enikő - „Karesszal álmodoztunk is közben arról, hogy majd egyszer egy nagy családi házban, gyerekekkel, kis állatokkal együtt élünk. Szívesen babáznánk már ez igaz, de a családtervezésbe felkészülten szeretnénk belevágni. Az esküvő után kettesben gondoltuk felépíteni a közös életünk alapjait, majd csak ezután gyermeket vállalni.”
Így hát a szerelmesek ugyan nem lehettek együtt Valentin napon, mégsem voltak szomorúak, hiszen boldog pillanatokat éltek át együtt a börzsönyi kikapcsolódás közben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.