Városlista
2022. december 1, csütörtök - Elza

Hírek

2011. Október 22. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Nagymamaszerepre készül az egykori szexbomba

Nagymamaszerepre készül az egykori szexbomba

55 éves Csepregi Éva énekesnő, akinek félig skót fia már az anyukájával egy színpadon zenél.

Életkora körül van némi bizonytalanság, korábban néhány forrás azt írta, hogy 1953-ban született, ám saját honlapján 1956-os születési dátumot tűntet fel. Így az jön ki, hogy tizenhat éves volt, amikor az 1972-es Ki Mit tud?-on a Kócbabák nevű lánycsapat tagjaként feltűnt, és éppen csak nagykorú, amikor a Kócbabákkal csatlakozott a Neoton együtteshez.

Önéletrajzi kötetében, a Napraforgóban írja, hogy dolgozott a Chinoin gyár gépkonstrukciós osztályának titkárnőjeként. A Neoton énekesnőjeként az együttes tagjaival beírta a nevét a magyar könnyűzene történetébe. A Neoton volt ugyanis az első magyar zenekar, amelyet menedzseltek hazánkban - a menedzselés akkoriban teljesen ismeretlen fogalomnak számított a szocializmust építő Magyarországon.

A menedzsert Erdős Péternek hívták, aki eredményes munkát végzett, mert a később Neoton Família néven futott csapat nem csak itthon aratott óriási sikereket, de a japán és a spanyol piacon is szép eredményeket ért el, 1983-ban a Yamaha Fesztiválon nagydíjat nyertek. Japánban annak idején igazi szupersztárnak számítottak, sokan ismerték őket, s ennek bizonyítékát is adták. A tokiói metróban megrohanták őket a rajongók.

Erdős Péter halála után a Neoton is felbomlott, Csepregi Éva Végvári Ádámmal Ádám és Éva néven folytatta, mostanában pedig a Neoton Sztárjai nevű formációval lép fel - szinten nagy sikerrel.

Az énekesnő fénykorában igazi szexbomba volt, de lassanként már a nagymama szerepre kell készülnie, egy skót zeneszerzőtől született fia ugyanis jövőre húszéves lesz. Csepregi Évának külön boldogsága, hogy Dávid szintén zenész lett - dobos -, s már szerepeltek is egy színpadon.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.

2022. November 16. 09:52, szerda | Bulvár

Különös baleset történt a 86-oson - Forró hűtőfolyadék spriccelt a sofőr lábára

A Szeleste felé tartó személyautóban haladás közben elrepedt egy cső és a sofőr lábánál forró hűtőfolyadék ömlött az utastérbe. Az autó vezetője a fájdalomtól jobbra húzta a kormányt és az autó árokba hajtott.

2022. November 13. 09:12, vasárnap | Bulvár

Szándékosan feltartotta a mentőautót, 8 hónap letöltendőt kapott

Az eset Angliában történt, a sofőr büntetését felfüggesztették.