Városlista
2023. október 4, szerda - Ferenc

Hírek

2012. Március 04. 07:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Nem baleset volt Whitney Houston halála?

Nem baleset volt Whitney Houston halála?

Egykori sógornője szerint nem baleset volt Whitney Houston halála. Leolah Brown azt állítja, a sztár lánya is veszélyben van.

Volt férje, Bobby Brown nővére szerint nem baleset volt Whitney Houston halála. Leolah Brown azt mondja, már a rendőrséget is felhívta, és közölte velük, kire gyanakszik, de nyilvánosan erről nem szeretne beszélni. "Az ügyvédem azt tanácsolta, hogy ebbe ne menjek bele, de azt mindenkinek tudnia kell, hogy ez nem baleset volt - nyilatkozta Houston egykori sógornője. - És ha rajtam múlik, ki fog derülni, hogy mi történt vele valójában."

Leolah Brown egyúttal azt is elmondta, hogy testvérére, Bobby Brownra nem kell gyanakodni, Whitney lánya, a 18 éves Bobbi Kristina viszont nagy veszélyben van. "Nagyon, nagyon, nagyon fontos, hogy Krissy senkiben ne bízzon meg most az apján, a nagyanyján és rajtam kívül - mondta el a rokon. - El kell zárkóznia mindenki más elől."

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 03. 07:38, kedd | Bulvár

Engedély nélkül működött a hétvégén leégett spanyol diszkó, ahol meghalt 13 ember

Nem volt működési engedélye annak a diszkónak, ahol a hétvégén 13 ember tűzben életét vesztette - közölte Antonio Navarro, a délkelet-spanyolországi Murcia alpolgármestere hétfőn sajtótájékoztatón.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Kútból mentettek ki egy macskát az ajkai tűzoltók

Kislődön lődörgött, aztán pórul járt Carlos, a kandúr.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Annyira berúgott a zalai vasutas, hogy leállt miatta a vonatközlekedés

Vádat emeltek egy forgalmista ellen, aki az egyik zalai vasútállomáson tavaly karácsonykor annyira lerészegedett, majd elaludt, hogy leállt miatta a vasúti közlekedés - közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb