Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Szeptember 16. 16:00, péntek | Helyi
Forrás: Magyar-Szocialista Párt Győr-Moson Sopron Megyei Elnökség

Nem csinálunk úgy, mintha valódi szavazás lenne

Nem csinálunk úgy, mintha valódi szavazás lenne

Az MSZP megyei elnökségének sajtóközleménye

Az MSZP Győr-Moson-Sopron Megyei Elnöksége az alábbi sajtóközleményt adta ki az október másodikán tartandó népszavazással kapcsolatban.

A Magyar Szocialista Párt Győr-Moson-Sopron Megyei elnöksége úgy döntött, hogy támogatja az országos elnökség álláspontját. Mi is arra kérünk mindenkit, aki továbbra is az Európai Unió polgáraként kíván élni, hogy maradjon otthon október másodikán. Hazug, uszító kérdésre csak rossz válaszokat lehet adni. A kormány és a Fidesz hazugságokkal, gyűlöletkeltéssel, fenyegetéssel kampányol. A mi válaszunk az, hogy nem megyünk el szavazni! Ebből következik, hogy nem csinálunk úgy, mintha ez egy valódi szavazás lenne. Nem asszisztálunk a Fidesz belpolitikai hatalmi játékához, külpolitikai ámokfutásához. Nem delegálunk tagokat a „népszavazás” szavazatszámláló bizottságaiba. Ez a Fidesz ügye, oldja meg! Nem leszünk bokréta a kamunépszavazás kalapján! Még mindig bízunk a köztisztviselőkben, a választott szavazatszámláló bizottsági tagokban, hogy képesek őrködni a szavazás tisztaságán.

Félmillió magyar a lábával már szavazott. Ők európai módon akarnak élni, de úgy látták, ezzel a kormánnyal ez lehetetlen. Nem vártak tovább arra, hogy ezt idehaza megtehessék, elmentek Európába. Ez igazi népszavazás volt, önkéntes, sok esetben nehéz szívvel meghozott döntés. Október másodikán viszont csak egy tét van. Megerősíteni Orbán Viktor korrupt kormányának a hatalmát. Mi ebben nem veszünk részt.

MSZP Győr-Moson-Sopron Megyei Elnöksége

Címkék: mszp, népszavazás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 16:00, csütörtök | Helyi

Rábatamási határában teljesítette apja végakaratát az egykori amerikai katona lánya

Mi történt a világháborúban az amerikai bombázóval Rábatamási fölött?

2024. Május 02. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Május 02. 09:00, csütörtök | Helyi

Az időjárás kedvez a közeledő szúnyoginváziónak

Mi a teendő a ház körül?

2024. Május 01. 16:00, szerda | Helyi

Vitnyéden is összeszedték a szemetet

Te Szedd!