Városlista
2022. május 26, csütörtök - Fülöp

Hírek

2013. Február 05. 05:00, kedd | Bulvár
Forrás: MTI

Nem vették észre egy brit bölcsődében, hogy hiányzik egy kislány ujjperce

Nem vették észre egy brit bölcsődében, hogy hiányzik egy kislány ujjperce

Nem vették észre egy brit magánbölcsődében, hogy az egyik gyermek elveszítette egyik ujjának nagy részét. A szüleit azzal hívták fel, hogy a kislány megvágta az ujját, csak akkor jöttek rá mi történt, amikor takarítás közben megtalálták az ujjpercet a földön.

Az édesapa azt hitte, hogy csak egy kisebb baleset történt, ám amikor odaért a bölcsődébe, gyermekét vértől átázott törölközőbe bugyolált kézzel kapta vissza, egycentiméteres ujjdarabját pedig egy jéggel teli csészében - írta a The Daily Telegraph című brit napilap online kiadása.
Mivel nem volt úton mentő a bölcsődébe, az apa maga vitte 9 hónapos lányát a sürgősségire, ahol az orvosok két és fél órás műtéttel próbálták visszavarrni a második ujjpercnél levált darabot, sikertelenül.
A kislány második napját töltötte a bölcsődében, amelynek díja havonta 900 font - 320 ezer forint -, és amely kimagaslóan jó minősítésű.
Az esetről csak annyit tudni, hogy az egyik dada nem vette észre, hogy a kislány mögé kúszott, amikor kinyitott egy ajtót. Arra fordult hátra, hogy a kislány sír. A beszámolók szerint felhívták az apját, hogy jöjjön érte, és csak pár perccel később, felmosáskor vették észre az ujjpercet. A mentőket még a felfedezés előtt hívta a bölcsődevezető, akkor azt mondták neki, hogy nincs szükség mentőre az esethez.
A kislány szülei pert terveznek, és ki akarják fizettetni a bölcsődével lányuk majdani plasztikai műtétjét, amelyet várhatóan csak 18 éves korában hajtanak végre.

Címkék: szines

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 25. 13:00, szerda | Bulvár

Véget ért egy korszak New Yorkban

Hétfőn távolították el a 7. sugárútról a metropolisz utolsó közterületen álló, fizetős telefonfülkéjét.

2022. Május 24. 09:02, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40. születésnapjára ötfontos érmét bocsát ki a brit pénzverde

Ötfontos érmét bocsát ki Vilmos brit herceg 40. születésnapja alkalmából a királyi pénzverde.

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.