Városlista
2021. január 21, csütörtök - Ágnes

Hírek

2015. Június 12. 13:00, péntek | PR
Forrás: Rábabrill Optika

Nyáron is ügyeljen a látására!

Nyáron is ügyeljen a látására!

Miért fontos a látásunk rendszeres ellenőrzése? 

A külvilágból érkező információk döntő részét szemünkkel érzékeljük, azonosítjuk, ezért kiemelkedő jelentőségű ezen érzékszervünk karbantartása. A szakemberek az egészségmegőrzés területén nagy hangsúlyt fektetnek a megelőzésre, nincs ez másképp a szemünknél sem. A nem megfelelő látásélesség felnőtteknél balesetveszélyes közlekedést, gyengébb munkateljesítményt okozhat, valamint gyerekeknél akár koncentrációs zavarokat és tanulási nehézségeket is jelenthet. Ezért fontos a látásellenőrzéseket az iskolakezdés előtt, a vezetői engedély megszerzése, illetve hosszabbítását megelőzően elvégeztetni. Túl a fénytörési hibákon, fontos a szervezetünkben lezajló rendellenességek szemészeti vonatkozásait vizsgálni. Több betegség között Magyarországon jelentős százalékban előforduló cukorbetegség, magasvér-nyomás komoly elváltozásokat okozhatnak szemünkben is. Az egyes betegségek szemészeti szövődményei olykor súlyos látáskárosító hatással vannak, amelyek néhány esetben a késői felismerés következtében, akár visszafordíthatatlan problémákat eredményezhet. A betegségek káros hatásai hosszú távon tünet nélkül fejlődnek, ezért gyakran nagymértékű károk észlelése után fordulunk szakemberhez.

Ezért tekintjük feladatunknak, hogy minél több ember számára biztosítsuk ezeket a vizsgálatokat.A Rábabrill Optikában egész nyáron ingyenes a látásvizsgálat.

A szemészeti vizsgálatok igen jelentős része fájdalommentes, továbbá nem igényel komolyabb időráfordítást sem.
A legújabb eszközökkel felszerelt vizsgálóval, és szakképzett személyzettel várunk mindenkit 400 m2 alapterületű üzletünkben Csornán a Rábaközi Áruház földszintjén, valamint Kapuváron a Fő tér 5. sz. alatt.

Csak egy kattintás a képre, és máris elérheti a hirdető céget, ahol bővebben tájékozódhat szolgáltatásairól:

Ezek érdekelhetnek még

2020. December 06. 16:51, vasárnap | PR

A leggyakrabban elkövetett sportfogadási hibák bemutatása

A sportfogadásban vannak gyakran elkövetett hibák, amelyeket egyszerű lenne kiküszöbölni. Most ezeket a hibákat és kezelésüket fogjuk röviden bemutatni.

2020. November 25. 15:46, szerda | PR

Fertőtlenítő takarítás specialistája

Stabilizált ózonos vizet előállító berendezést, valamint egyéb elektromos fertőtlenítő eszközöket szereztek be -

2020. November 12. 18:52, csütörtök | PR

Jövőre különösen felkapottak lesznek a termálfürdő közeli szállások

A belföldi turizmus aktuális helyzetben minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend.

2020. November 07. 10:56, szombat | PR

Ilyen esetekre kell kiterjednie egy megbízható lakásbiztosításnak

Milyen az ideális lakásbiztosítás?