Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Augusztus 31. 17:04, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

Októberben jön a Star Wars In Concert szupershow

Októberben jön a Star Wars In Concert szupershow

Három emelet magas kivetítőn jelenik meg a filmklasszikus

Egészen különleges kísérletnek lehetnek a részesei azok, akik 2018. október 16-án megnézik és meghallgatják a Star Wars in Concert, avagy a Star Wars: Egy új remény koncert- és filmshowt az Arénában.

A közép-európai turnén szereplő, Amerikában és az Egyesült Királyságban hatalmas közönségsikert arató produkció egyszerre kínál vizuális és akusztikai élményt.

lőbbiről az 1977-ben bemutatott filmklasszikus digitálisan teljesen felújított változata, valamint egy három emelet magas kivetítő gondoskodik, amely olyan módon mutatja meg az "úttörő" Csillagok háborúja filmet, ahogyan azt a legelvakultabb rajongók sem láthatták az elmúlt több mint 40 évben.

A 2007-es ráncfelvarrás után a film egy újabb vérfrissítésen esett át, hogy a XXI. század igényeknek maximálisan megfeleljen. A Halálcsillag és a Tatuin bolygó szinte a valóságban is megjelenik a három kamionnyi felszerelést követelő, kisebb épület nagyságú kivetítőn.

A kifinomult, mégis erőteljes zenei produkcióról a világhírű Prágai Filharmonikus Zenekar, valamint Cristophe Eliot karmester gondoskodik, ők szólaltatják meg John Williams örökéletű dallamait egy élő koncert keretében.

„Az Egy új remény a sorozat talán legikonikusabb filmje, amelyet minden rajongó ismer. Ez a produkció elsöprő hatású, ötvözi a látványvilágot a klasszikus zenével, a múltat a jövővel. Nem csoda, hogy eddig bármerre járt, mindenhol a székükbe szögezte a Csillagok háborúja rajongóit” - mondta el Oláh Zsuzsanna, a JVS Group Hungary kommunikációs- és marketing igazgatója.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.