Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Január 31. 07:00, kedd | Helyi
Forrás: met.hu

Ónos eső és havazás is várható

Ónos eső és havazás is várható

Másodfokú figyelmeztetés Győr-Moson-Sopron megyére az ónos eső miatt.

Az extrém hideg mellett havazás és ónos eső is várható kedden. Az ónos eső miatt az ország nagy részére - köztük több megyére másodfokú - figyelmeztetést adott ki keddre a meteorológiai szolgálat.

Kedd reggeltől elszórtan előfordulhat gyenge havazás is - a legkisebb eséllyel a Tiszántúlon. A késő délelőtti, déli óráktól az északi megyékben intenzív havazás kezdődhet, amelyből 5 centiméter, vagy némileg afeletti friss hóréteg is alakulhat kedd éjfélig. A havazás miatt Budapestre és Pest, valamint Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést.

Az OMSZ felhívta a figyelmet arra, hogy kedd délutántól a Győr-Budapest-Debrecen vonaltól délre egyre inkább ónos esőre vált a csapadék. A késő esti óráktól a Darány-Budapest sáv mentén intenzív ónos eső valószínű.
Az ónos eső miatt Baranya, Bács-Kiskun, Fejér, Somogy és Tolna megyére másodfokú figyelmeztetést adtak ki. Budapestre és Pest megyére, továbbá Békés, Csongrád, Győr-Moson-Sopron, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém és Zala megyére elsőfokú figyelmeztetést adtak ki keddre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!

2024. Április 24. 13:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Szilban

Te Szedd!

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

Főzőverseny felhívás a Kónyi Bikafesztiválra

Főzőcsapatok jelentkezhetnek.

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei