Városlista
2024. október 24, csütörtök - Salamon

Hírek

2012. Március 12. 09:36, hétfő | Helyi sport
Forrás: HétFő KC

Országos döntősök az U11-es lányok

Országos döntősök az U11-es lányok

A Magyar Kézilabda Szövetség a múlt héten Tatabányán rendezte meg az Erima területi döntőt, melyet az U11-es korosztályban! a HétFő KC csapata nyert meg. A csapat aznapi lelkesedését mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az elődöntőben (Toldi) és a döntőben (Tatabánya) is már az első félidőben eldőlt a találkozó.

A torna eseményeiről Király Norbert, az egyesület elnöke tájékoztatta az infoRábaközt:
"Megyénkből két Győri csapat mellet a Rábaköz legerősebb csapata, a HétFő KC jutott be a Komárom-Esztergom megyei döntőbe.
A játéknap nem kezdődött fergetegesen a csapatunk részére. Kicsit még a hosszabb út fáradalmai jelentkeztek az első mérkőzés alatt a játékosokon, a helyi csapat, a Tatabánya ellen.A csoportmérkőzések során a kezdeti nehézkes játék sokat fejlődött..

Az elődöntőre (Toldi-HétFő KC) már egy teljesen felszabadult, sőt sok esetben szemet gyönyörködtető, könnyed játék jellemezte a csapatot. Első alkalom, hogy e két remek csapat nem győri környezetben találkozott egymással. A HétFő KC kiváló játékának köszönhetően már szinte az első 5 percben eldőlt a találkozó. Ezt követően a különbség csak nőt.
A döntőn ismét a Tatabánya került szembe a rábaközi csapattal. Az út fáradtsága ekkorra már rég elszállt, így a néhány száz fős közönség nem azt a fásult játékosállományt pillanthatta meg a pályán, akiket a nyitányon látott. A lelkes kisvárosi csapat nem engedte kibontakozni a hajdani bányászvárosiakat. Sőt a második félidőre soha nem látott összeállításban, egy döntőtől azért szokatlan magabiztossággal tovább sziporkázott a HétFő KC.
1. HétFő KC
2. Tatabánya
3. Toldi -Győr
4. Dorog
5. Gárdonyi -Győr
6. Tata
Így továbbjutottunk az ország legjobb 16 csapata közé."

A HétFő KC saját készítésű video összeállítása a tornáról.

Címkék: kézilabda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 24. 09:19, csütörtök | Bulvár

BYD elektromos autót kapott a rendőrség

Érdekes autó bukkant fel a rendőrség színeiben: úgy tűnik, hogy a BRFK első elektromos szolgálati autója egy BYD Atto 3-as modell.

2024. Október 24. 09:00, csütörtök | Helyi

Tökfaragó verseny Osliban

Internetes szavazáson dől el, melyik a legtökösebb.

2024. Október 24. 08:05, csütörtök | Kék hírek

Meghalt egy az autójával a Dunába hajtó nő Szentendrén

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a Dunába hajtott egy autós Szentendrén, a 11-es főút belterületi szakaszán, a Sövény utca közelében szerda délelőtt.