Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Február 28. 07:00, szerda | Helyi
Forrás: Facebook

Összegyűjtötték a szükséges aláírásokat

Összegyűjtötték a szükséges aláírásokat

A második jelölt is bejelentkezett április 8-ra.

Szabó Zoltán képviselőjelölt a Facebook oldalán jelentette be, hogy leadta a jelöltté váláshoz szükséges támogató aláírásokat.

Hétfőn leadtam a jelölt állítást támogató ívek egy részét. Az ajánlások érvényességét elfogadták, bőven több volt, mint a szükséges, A választási bizottság erről pénteken határozatot tesz közzé, azaz a jelöltté válásom törvényi feltételeit teljesítettük a segítőimmel, csapatommal. Az ívek maradékával pénteken számolok el , maradéktalanul! Itt is szeretném hangsúlyozottan megköszönni a támogatást, ami a bizalom jelzése is egyben!

Azt is közölhetem, hogy információim szerint másodikként adtuk le a jelöltállításhoz szükséges aláírás mennyiséget, tudomásom szerint 25 jelentkezőből.

A múlt héten végre téliessé váló időjárás kihívást jelentett mindenkinek, így különösen fontosnak tartom segítőim, aktivistáink áldozatos munkáját, amivel a Győr-Moson-Sopron Megy 03-as választókerülete 45 településére eljutva gyűjtöttek aláírást.

Személyesen is köszönöm, de elsősorban a kormányváltást akarók nevében köszönöm az aktivisták áldozatvállalását, bátorságát, hogy a kormányváltás elkötelezett jelöltjeként engem támogattak. Az irántam megnyílvánuló bizalom a DK-Szolidaritás, és az MSZP-Párbeszéd koordináció eredményén alapszik.

Köszönöm a bizalmat, most a kampány éles szakasza következik, amiben minél több helyen, minél több embernek juttatjuk el üzenetünket!

Köszönjük Hódmezővásárhely példáját! Kimondjuk: Válassz, hogy Változzon!
Együtt Megcsináljuk!

Szabó Zoltán GYMS 03vk DK képviselőjelöltje az MSZP-Párbeszéd támogatásával.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!