Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Május 23. 11:03, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Összehangolt akcióban csaptak le a drogbandára - VIDEÓ

Összehangolt akcióban csaptak le a drogbandára - VIDEÓ

Folytatódott a nyugat-magyarországi kábítószer-terjesztők elfogása.

Kábítószer-kereskedelem bűntette és más bűncselekmények miatt négy szombathelyi lakossal szemben folytat büntetőeljárást a rendőrség.

A nyomozók a felderítő munka során megállapították, hogy a 25 éves T. Balázs és társai 2021 eleje óta „speed” típusú amfetamint értékesítettek huszonéves fiataloknak Szombathelyen, az Olad és a Derkovits lakótelepeken – közölte a rendőrség.

A Készenléti Rendőrség műveleti egységei, a KR NNI nyomozói és a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai május 22-én összehangolt akció keretében 10 helyszínen hajtottak végre rendőri intézkedéseket, elfogásokat és kutatásokat.

A gyanúsítottak ingatlanjaiban kábítószergyanús anyagokat, a terjesztéshez használt fóliatasakokat, digitális mérleget foglaltak le bizonyítékként. Két gyanúsított ingatlanjában marihuána-ültetvényt is felszámoltak a nyomozók.

A rendőrség vizsgálja, hogy az akció során elfogott kábítószer-kereskedők beszerzési forrása összefüggésbe hozható -e az egy hónappal ezelőtt Sopronban végrehajtott rendőrségi művelet során felszámolt bűnszervezettel.

A nyomozók a kilenc gyanúsított közül négy esetében állapította meg a kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára