Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Május 02. 09:00, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Öt ismeretlen károkozó autóst keresnek a rendőrök

Öt ismeretlen károkozó autóst keresnek a rendőrök

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

2023. április 4-án 13 óra 8 perc körüli időben Győrben, a Práter utca 3. számnál ismeretlen személy gépkocsijával az előtti útra merőleges várakozóhelynél hátramenetben közlekedett. Haladása során feltehetően figyelmetlenség miatt neki ütközött az ott szabályosan várakozó Renault típusú személygépkocsi bal hátuljának. A balesetet követően az ismereten személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

2023. április 12-én 8 óra 45 perc körüli időben, Győrben, a Déryné utcában, a gyógyszertár melletti útszakaszon ismeretlen személy közlekedett egy fekete színű személygépkocsival. Haladása során hátramenetbe csatlakozott be út forgalmába, a menővert nem a tőle elvárható figyelemmel és körültekintéssel hajtotta végre, melynek következtében neki ütközött a Kör tér 80. számnál kijelölt gyalogátkelőhelyen kerékpárral áthaladó idősebb hölgynek. A kerékpáros az ütközést során a földre esett. A balesetet követően az ismereten személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem történt, azonban anyagi kár keletkezett.

2023. április 13-án 8 óra 30 perc és 19 óra közötti időben, Győrben, a Táncsics Mihály utca 10. szám előtt a Bem tér felöl a Jósika utca irányába ismeretlen személy közlekedett személygépkocsijával. Haladása során feltehetően nem volt tekintettel a járművének sajátosságaira, és nem tartott megfelelő oldaltávolságot, amikor az út mellett várakozó Audi A3 típusú személygépkocsi bal tükrének neki ütközött. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

2023. április 19-én 7 óra 50 perc és 8 óra közötti időben, Győrben, a Szigethy Attila út 74. szám mögötti szervízúton egy ismeretlen személy közlekedett személygépkocsijával. Haladása során a parkolóban nekiütközött egy ott várakozó Citroen típusú tehergépkocsi jobb oldalának. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

2023. április 20-án 9 óra 57 perc körüli időben, Győrben, a Szent István út 51-53. szám előtt a 14. számú út irányából a Belváros irányába ismeretlen személy közlekedett személygépkocsijával Haladása során a külső forgalmi sávból a belső forgalmi sávba történő sávváltásba kezdett, melynek során nem biztosított elsőbbséget a mellette szabályosan haladó Audi típusú személygépkocsinak, és annak jobb oldalának nekiütközött.
A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszám valamelyikén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:00, hétfő | Helyi

Véradások a Rábaközben

Egyetlen véradással három beteg emberen segíthet.

2024. Április 28. 19:00, vasárnap | Helyi

Elkaszált élővilág, elkaszált jövő!

Színesítsük a kertünket háborítatlan védett természeti területekkel!

2024. Április 28. 16:00, vasárnap | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2024. Április 28. 13:00, vasárnap | Helyi

A közlekedésbiztonsági vetélkedőn egy család egy új autót nyer

Közlekedik a család.