Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. November 09. 09:00, szerda | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Öt ismeretlen károkozót keresnek a rendőrök

Öt ismeretlen károkozót keresnek a rendőrök

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

2022. szeptember 25-én 16 óra 18 perc körüli időben, az 1. számú főúton, a 111. kilométerszelvényben, Gönyű illetékességi területén egy ismeretlen személy közlekedett feltehetően egy kék színű BMW személygépkocsival Gönyű felöl Győr irányába. Haladása során a gépkocsivezetője egy Seat gépkocsi szabálytalan előzését hajtotta végre, oly módon, hogy a vele szemben haladó ismeretlen személy által vezetett feltehetően Volkswagen típusú fehér színű járművet, valamint a Seat személygépkocsit is fékezésre és irányuk megváltoztatására késztette.
A Volkswagen személygépkocsi tovább haladt Gönyű irányába. A Seat jármű a menetiránya szerinti jobb oldali árokba hajtott, az árokpartnak ütközött, majd gépkocsi hossztengelye körül megperdülve a mezőgazdasági területre csapódott. A Seat utasa balesetben következtében a megsérült.
A balesetet követően a BMW személygépkocsi és a Volkswagen személygépkocsi ismeretlen járművezetői megállás és segítségnyújtás nélkül a helyszínt elhagyták.

2022. október 12-én 15 óra 30 perc és 16 óra 40 perc közötti időben, Győrben, a Mester utca 10. szám mögötti parkolóban egy ismeretlen személy közlekedett személygépkocsijával. Haladása során a parkolóban nekiütközött egy ott várakozó Audi személygépkocsi bal oldalának. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

2022. október 19-én 15 óra és 2022. október 21-én 23 óra közötti időben, Győrben, a Csokonai utca 15. szám előtt ismeretlen személy közlekedett tehergépkocsijával. Haladása során, feltehetően hátra menetben neki ütközött az ott parkoló Fiat típusú személygépjármű bal oldalának. A balesetet követően az ismereten személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

2022. október 27-én 15 óra 20 perc és 17 óra közötti időben, Győr- Ménfőcsanak Új élet út 19. szám alatti élelmiszerüzlet parkolójában egy ismeretlen személy közlekedett személygépkocsijával. Haladása során a parkolóban nekiütközött egy ott várakozó Opel Corsa személygépkocsi bal elejének. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

2022. november 1-én 11 óra körüli időben, Győrben, Bálint Mihály utcában 25. szám előtt, a Petőfi tér felöl Városház köz felé ismeretlen személy közlekedett kerékpárjával. Haladása során feltehetően figyelmetlenség miatt az úttest szélén parkoló Volkswagen típusú gépjármű hátsó részének neki ütközött. A balesetet követően az ismereten személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 18. 09:27, csütörtök | Helyi

Egy kapuvári férfi lett internetes csalás áldozata

A kapuvári nyomozók megtalálták a tettest, vádat emelnek ellene.

2024. Április 17. 16:00, szerda | Helyi

Magyarkeresztúrról eltűnt férfit keresnek a rendőrök

A 45 éves férfi megtalálása érdekében a csornai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.