Városlista
2022. június 27, hétfő - László

Hírek

2012. Március 16. 07:21, péntek | Bulvár
Forrás: STOP / Hot

Palikék hamarosan hazatérnek Ausztráliából

Palikék hamarosan hazatérnek Ausztráliából

Nagy a sürgés-forgás a Palik család siófoki villájában, a szomszéd szerint ismét gyerekzsivajtól lesz hangos a ház.

A hot! információja szerint a helyiek arról pletykálnak, hogy nem a kisfiúk felső légúti megbetegedése miatt utaztak Ausztráliába, hanem a családfő betegsége miatt, aki az utóbbi időben sokat fogyott.

Palik László ezt a hírt már korábban cáfolta a magazin hasábjain. Azt nyilatkozta, hogy mindig is túlsúllyal küzdött, és egész egyszerűen egy sikeres fogyókúra végeredményét láthatják az emberek.

A család szomszédja szerint hamarosan megérkeznek a fiatalok.

- Amióta elmentek, folyamatosan gondozza a házvezetőnő a házat. A héten már volt itt a fiúk bébiszittere és a kertész is. Úgy látom, nagy a sürgés-forgás. Tavaly is hasonló készülődés előzte meg a hazatérésüket, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy pár napon belül újra itthon lesznek.

Hot / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.