Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Április 04. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: Csorna Város Önkormányzata

Pályázatot írt ki a csornai önkormányzat a civil szervezeteknek

Pályázatot írt ki a csornai önkormányzat a civil szervezeteknek

Civil Alap Pályázat 2017

Csorna Város Önkormányzata pályázatot hirdet Csorna városban székhellyel rendelkező, a város területén működő, vagy tevékenységét meghatározó mértékben Csornán folytató, a Törvényszék által jogerősen nyilvántartásba vett civil szervezetek részére. A „Civil Alap” pályázat célja, hogy Csorna város önkormányzata támogatást nyújtson olyan tevékenységek (pl. közösségi programok, előadások, rendezvények, kiállítások, kiadványok stb.) megvalósításához, amelyek meghatározó jelentőségűek a város, egy városrész, vagy egyes közösségek életében, és hozzáadott értékkel bírnak a város egészére tekintettel.

A Civil Alapban rendelkezésre álló keretösszeg: 6.010.000,- Ft

Pályázat benyújtására jogosultak csornai székhelyű, vagy tevékenységüket meghatározó mértékben Csornán folytató civil szervezetek, (kivéve pártok), alapítványok, közalapítványok, egyházak.

A pályázatnak tartalmaznia kell a konkrét pályázati tevékenység leírását, a közreműködők körét, a tevékenység megvalósításának helyét és idejét, az igényelt támogatást, mely nem csak pénzbeli, hanem természetbeni is lehet. A pályázathoz önerő nem szükséges. A pályázathoz részletes költségvetést kell csatolni. Egy pályázó egy pályázatot nyújthat be.

Támogatás csak a pályázat kiírását követően felmerülő kiadásokra igényelhető. Támogatás nem csak működési kiadásra, hanem egyéb közcélú vagy közérdekű beruházás, cselekmény, esemény megvalósítására is igényelhető. Amennyiben az igénylés közcél megvalósítására irányul, a pályázónak hitelt érdemlően alá kell támasztania a közcélúságot.

Nem igényelhető támogatás a tevékenység megvalósításában a pályázó szervezet részéről közreműködők személyi juttatására.

A pályázatokat az erre a célra rendszeresített pályázati adatlapon kell benyújtani.

A pályázatokat egy eredeti példányban személyesen vagy postai úton az alábbi címre kérjük benyújtani: Csornai Polgármesteri Hivatal (9300 Csorna, Szent István tér 22.), jegyzői titkárság (II. emelet)

A pályázat benyújtási határideje: 2017. április 12. 12,00 óra (beérkezési határidő!)

A beérkezett pályázatokról Csorna Város Önkormányzat Képviselő-testülete soron következő, 2017. áprilisi ülésén dönt.

A pályázat beadásához szükséges nyomtatványok beszerezhetők:

Csorna Város Polgármesteri Hivatal Porta (9300 Csorna, Szent István tér 22.), illetve a www.csorna.hu internetes címről letölthetők.

A pályázattal kapcsolatban további tartalmi és szakmai kérdésekre vonatkozó információ a Csornai Polgármesteri Hivatalban Berkiné Sokorai Tünde aljegyzőtől kérhető. (9300 Csorna, Szent István tér 22. Tel.: 96/590-161 E-mail: aljegyzo@csorna.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.