Városlista
2023. június 2, péntek - Anita, Kármen

Hírek

2012. Április 28. 14:13, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Pánikrohamot kapott Dukai Regina

Pánikrohamot kapott Dukai Regina

Zokogni kezdett a repülőgépen a modell.

Dukai Regina éppen a párjához, Feczesin Róbert labdarúgóhoz utazott Bresciába, amikor bepánikolt a levegőben. A modell repülőgépe ugyanis egy hatalmas felhő miatt több mint félórán keresztül nem tudott leszállni, közben erősen dobálta is a gépet a vihar.

Regina gyerekkora óta tart a repüléstől, sőt a bezártságot sem bírja. "A szívemnek egyébként is van egy kis baja, ráadásul elkezdtem magam hergelni is" - vallotta be a Blikknek a Sugarbird ruhamárka egyik arca, akinél végül eltört a mécses a levegőben, hiába nyugtatgatta a mellette ülő nő. A modellért a kedvese is aggódott a repülőtéren, nem tudta mire vélni a késést. Regina nemcsak a gépen zokogott az ijedtségtől, hanem még akkor is, amikor már a párja mellett ült az autóban. "Meg kellett állnunk, annyira ki voltam készülve, és otthon is előtört belőlem a sírás" - mesélte az emlékezetes kalandját.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 01. 13:53, csütörtök | Bulvár

Csillagot kap Tupac Shakur a hollywoodi Hírességek sétányán

Huszonhat évvel a halála utána csillagot kap a hollywoodi Hírességek sétányán Tupac Shakur amerikai rapper - jelentette a BBC hírportálja csütörtökön.

2023. Május 30. 11:29, kedd | Bulvár

Biciklivel az M1-esen, elektromos triciklivel az M4-en - Avagy a magyar autópályák csodái

Egészen bizarr összeállítást tett közzé az autópályák fenntartását végző cég közösségi oldalán.

2023. Május 27. 07:22, szombat | Bulvár

Beavatási szertartást szerveztek társuknak, aki belehalt

300 óra közmunkára és 400 euró (148 ezer forint) pénzbüntetésre ítélt 18 belga fiatalt, akiket bűnösnek talált elsőéves diáktársuk brutális és megalázó beavatási szertartartása során bekövetkezett halálában Belgiumban.