Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Április 24. 16:00, péntek | Helyi
Forrás: Csorna-Kapuvár Szuperinfó

Példaértékű elválás munkáltató és munkavállaló közt

Példaértékű elválás munkáltató és munkavállaló közt

Így is lehet.

Ilyen még nem volt a Szuperinfó 29 éves történetében. Laptársunk, a Csorna-Kapuvár Szuperinfó eheti számában megjelent egy fizetett hirdetés, amelyben a Horváth Tanoda ügyvezetője méltató szavakkal elköszönt egy távozó kollégájuktól. Most a válság idején sokak állása szűnik meg, ebben az esetben a munkavállaló döntése volt a váltás. Azt mondják a szakértők, hogy egy munkahely esetében a munkahelyi légkör, a munkakörülmények sokszor legalább olyan fontosak, mint a munkabér. Az egy példaértékű tett, hogy egy munkáltató még fizetni is hajlandó azért hirdetésben, hogy elismerje egy távozó munkatársát. Ezért közöljük ezen a felületen is a levelet. Mindenkinek ilyen közösséget, ilyen munkahelyet kívánunk. Gratulálunk!

2001-ben kezdtük közös utunkat a Horváth Autósiskolánál. Az azóta eltelt közel húsz évben együtt fejlődtél vállalkozásunkkal és a Te munkádnak, kitartásodnak is köszönhetően a Horváth Tanoda Kft. Győr-Moson-Sopron megye egyik legmeghatározóbb autósiskolájává és felnőttképzési intézményévé nőtte ki magát.

Emberileg és szakmailag mindannyian sokat változtunk és fejlődtünk. A kezdő adminisztrátorból, szakoktató majd irodavezető lettél, a fiatalemberből példás férj, odaadó családapa vált. A néhány fős vállalkozásból egy, a megyét lefedő, sőt budapesti kirendeltséggel rendelkező vállalkozás vált. Az idő múlásával, a világ fejlődésével újabb és újabb kihívásokkal találkoztunk, melyet mindig sikeresen megoldottunk. Egyik alapítónk elvesztése után szinte családtagként, idődet, energiádat nem sajnálva, oroszlánrészt vállaltál vállalkozásunk folytonosságának biztosításában, növekedésének előkészítésében.

Azonban természetes módon minden ember és szervezet életében megjelenik a változásra, váltásra való igény. Nálad ez egy folyamat eredményeként most jött el. A vírus általi kényszerszünet adott időt arra, hogy rendezd gondolataidat, új célokat tűzz ki, új kihívásokat keress. Ennek eredményeként arra jutottál, hogy életed egy újabb szakaszát már nem a Horváth Tanoda keretein belül képzeled el. Döntésedet elfogadva és tiszteletben tartva, vezetőségünk és csapatunk valamennyi tagja nevében köszönöm, hogy velünk voltál, köszönöm, hogy együtt dolgozhattunk, együtt növekedhettünk. Büszkék vagyunk rá, hogy csapatunkat erősítetted. Jövőbeli terveidhez, üzleti- és magánéletedhez sok sikert, erőt és kitartást kívánok!

Horváth-Szaradics Erzsébet ügyvezető

Címkék: szuperinfó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 18. 09:27, csütörtök | Helyi

Egy kapuvári férfi lett internetes csalás áldozata

A kapuvári nyomozók megtalálták a tettest, vádat emelnek ellene.

2024. Április 17. 16:00, szerda | Helyi

Magyarkeresztúrról eltűnt férfit keresnek a rendőrök

A 45 éves férfi megtalálása érdekében a csornai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.