Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2012. Január 02. 07:31, hétfő | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Pénzt követelt, majd a konyhakés is előkerült

Pénzt követelt, majd a konyhakés is előkerült

Egy életveszélyes szurkálás áldozatát keresik a rendőrök – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron megyei főkapitányság szóvivője vasárnap este az MTI-t.

Kocsis Tünde alezredes elmondta: kevéssel az új év beköszönte után kereste fel lakásán a 22 éves mosonmagyaróvári férfit nála hét évvel idősebb támadója, aki egy tartozás megfizetését követelte. Amikor elutasító választ kapott, előbb ütlegelte, majd a helyszínen talált konyhakéssel bal karján és mellkasán többször megszúrta áldozatát. Hozzátette: a helyszínre érkező rendőrök a támadót letartóztatták, ellene emberölés kísérlete miatt indult eljárás, a sértettet pedig a helyi kórházba szállították a mentők, a férfi azonban még azelőtt ismeretlen helyre távozott, hogy sérüléseit elláthatták volna.

A szóvivő jelezte: 2012 első óráiban több erőszakos cselekmény is történt a megyében. Győr sétálóutcáján a hajnali órákban egy komáromi férfi előbb szidalmazott egy 17 éves helyi lányt, amiért külföldiekkel, nem pedig magyarokkal sétál, majd gázpisztollyal homlokon lőtte áldozatát. Az egyik benzinkútnál pedig két vásárló vitája fajult addig, hogy egyikük egy vadászkéssel lapockán szúrta a másikat; mindkét ügyben súlyos testi sértés kísérlete miatt indított eljárást a győri kapitányság.

Kocsis Tünde elmondta azt is: Szany egyik szórakozóhelyén hajnali két órakor egy 20 éves férfi lelökött a lépcsőn egy 46 éves vendéget, akit életveszélyes koponyasérülésekkel szállítottak kórházba. A támadó ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.