Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Április 09. 11:27, kedd | Belföld
Forrás: InfoVáros | -Hajósi Miklós –

Poco Loco gyorsulási verseny, Nemzetközi Honda találkozó és Zenei Fesztivál

Poco Loco gyorsulási verseny, Nemzetközi Honda találkozó és Zenei Fesztivál

Bár Sándor, József, Benedek elaludt és nem hozták a meleget, mi megrendeltük a jó időt bevetve minden égi kapcsolatunkat. Amit ígérhetünk: rengeteg gyönyörű Honda, fantasztikus programok, profi pálya és még profibb pilóták a gyorsulási versennyel egybekötött Honda találkozón és zenei fesztiválon. Ott a helyed neked is a kiskunlacházi reptéren április 12-14-én!!
Lépj túl a mindennapok bosszúságain, ereszd ki a fáradt gőzt és engedd, hogy a dübörgő motorok hangja elfeledtesse veled minden gondod. Míg pénteken és szombaton a találkozóra érkező Hondákat, addig vasárnap a hazai és a nemzetközi gyorsulási élet színe-javát nézheted meg, ahogyan harcolnak majd ellenfeleikkel, az idővel, a technika ördögével legyőzve saját korlátaikat.

Nyugodtan hozd magaddal családod, hiszen gondoltunk a kicsikre is. A gyerkőcöket gyermekfelügyelők gondjaira bízhatod. A kicsiket ugrálóvár, izgalmas játékok és rengeteg színes program várja majd. Miután a kicsiket biztonságba helyezted, sétálj el pároddal a kezelt aszfaltcsík mellé és add át magad az élvezetnek. Aki pedig szállni vagy lebegni szeretne az örömtől annak ott lesz a sétarepülés és a hőlégballonozási lehetőség is.
A nemzetközi Honda találkozóra érkező csodálatos autók nem csak a parkolókban mutathatják meg szépségüket, hanem kipróbálhatják erejüket (és gazdájuk ügyességét is) mind a gyorsulási, mind a szlalom versenyek során.
Az estéket nem csak a korán ébredő tücskök ciripelése, hanem a koncertet adó együttesek is megzavarják majd sokak nagy-nagy örömére.
Mindenkit várunk sok szeretettel 2013. április 12-14-én a kiskunlacházi reptéren a Poco Loco Gyorsulási Versenyre és Nemzetközi Honda Találkozóra!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár