Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. December 23. 08:15, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok

Pofon és hajtépés lett a közösségi oldali vita vége

Pofon és hajtépés lett a közösségi oldali vita vége

A két fürgedi nő egy Facebook bejegyzés miatt keveredett szóváltásba, melynek tettlegesség lett a vége.

A Tamási Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 22 éves fürgedi nővel szemben folytattak garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Egy állampolgár tett bejelentést október 27-én a rendőrségre, hogy nem sokkal korábban nevelt lányát egy fürgedi nő megverte. A kiérkező egyenruhások a helyszínen végzett adatgyűjtés során megállapították, hogy a két fiatal az utcán keveredett szóváltásba egy Facebook bejegyzés miatt.

A későbbi sértett – egy 19 éves lány – korábban üzenetben sértegette a 22 éves fürgedi nő testvérét, aki ezt számon kérte tőle. A két fiatal az utcán vitatkozni kezdett, és az idősebbik nő előbb pofon vágta a sértettet, majd a haját is tépni kezdte.

Az eset kapcsán a tamási rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 22 éves fürgedi fiatalt garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.