Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Április 27. 14:23, péntek | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Puzsér leoltotta Charlie-t, aki most visszapörköl

Puzsér leoltotta Charlie-t, aki most visszapörköl

Horváth Charlie szerint Puzsér Róbert nem ért a zenéhez, de vele együtt a Csillag Születik és a Megasztár zsűritagjait is laikusnak tartja.

A szombati Csillag Születik első élő adásában a Prügyi duó Charlie egyik legismertebb dalát dolgozta fel, mire a kritikus szokásához híven erősen bírálta a produkciót.

Nem kizárt, hogy a kritika nem csak a két gyámoltalan fiúnak szólt, hisz Róbert szerint ez a dal egy "kiégett, elvált, sok whiskyt elfogyasztott férfi dala", így csak négy ponttal jutalmazta a versenyzőket. A Nézz az ég felé című szám a méltán elismert előadóművész, Charlie dala, de vajon az elvált és kiégett férfi is ő volna?
- Nem nézem ezeket a műsorokat, de sokan megkerestek ezügyben. Negyven éve élek a feleségemmel, nem vagyok elvált. 65 éves vagyok és körülbelül harmincszor jobban nézek ki, mint Puzsér úr - szögezte le az énekes.

- Megmondtam már a tévéseknek is, hogy velem ne szórakozzanak! Egyébként félreérthető lehetett, amit Puzsér Róbert mondott, mert úgy is értelmezhető, hogy a dal egy kiégett emberről szól, így vélhetően akkor nem rólam beszélt. Hárman is felhívtak emiatt, és mindenki máshogy értelmezte a dolgot. Bár hozzátenném, hogy teljesen mindegy, mit mond, mert én értek a zenéhez, ő meg nem! Aki ott ül, egyik sem ért hozzá, de a másik brigádban sem ért a zenéhez egyik zsűritag sem. Ennyi a véleményem, hiszen a zenéről nem szabad kritikát mondani, az ugyanis nem sport - fakadt ki az Új Ásznak a művész.

- Vannak, akik még a hangszerüket sem képesek behangolni, vagy hamisan énekelnek. Az emberek nyolcvan százaléka süket. Egy csomó sztár hamisan énekel, és a közönség hallgatja őket, mert sztárok. Egy ilyen műsorba sem kéne bevonni a közönséget, csak komoly, zenészekből álló zsűritagoknak kéne ott ülniük, nem pedig színészeknek! Egyébként pedig nem kívánok foglalkozni az ilyen dolgokkal, ennél sokkal értékesebb az időm és a munkám is - tette hozzá Charlie.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára