Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Január 09. 10:24, csütörtök | Életmód
Forrás: 24/7

Puzsér Róbert a PEOPLE TEAM-tábor vendége volt

Puzsér Róbert a PEOPLE TEAM-tábor vendége volt

Puzsér Róbert volt a PEOPLE TEAM nyári táborának egyik meghívott vendége. A Csillag születik tévéműsor egykori kritikusa éles nyelvéről és megosztó stílusáról vált ismertté. A tehetségkutató fekete báránya sokszor szembement az RTL Klub előírásaival, ami személyisége alapján nem meglepő, hiszen neki senki sem írhatta elő, hogy mit mondjon és főleg gondoljon az értékelések során.

A fellépőkkel ellenségesen és sokszor túlságosan is kritikusan bánó zsűritag vajon hogyan viselkedik gyerekek és tinédzserek társaságában? Ilyen közegben nem sokszor láthatjuk, de az előzetes fenntartások ellenére Puzsér a tábor egész ideje alatt nagyon készségesen együttműködött a táborlakókkal és -vezetőkkel. Egy jóságos nagyapóra vagy óvó bácsira emlékeztetett, amikor körbevették őt és a lehető legkülönfélébb kérdésekkel bombázták. Ez a pár nap izgalmas színfolt lehetett a kritikus életében is, hiszen általában komolyabb témákról faggatják, legyen szó akár kulturális vagy társadalmi kérdésről. Ezúttal azonban olyan topikok kerültek szóba, amelyek eddig talán egyetlen interjúja alkalmával sem. A kérdések ugyan néha megmosolyogtatták, ám a hallgatóság a hírneves közszereplőt új oldaláról ismerhette meg.

Megtudhattuk például, hogy nagy rajongója A Simpson családnak, és tisztelettel tekint a készítők negyedszázados munkájára. Kiderült az is, hogy a kritikus kedvenc csemegéi közé tartoznak a Mogyi termékek. Az izgalmas kérdések megválaszolása mellett pár szelfire és csoportképre is jutott idő, a beszélgetés végén pedig az egyik táboroztató azt kérdezte, milyen „útravalót” adna a gyerekeknek.

Puzsér azt javasolta a fiataloknak, hogy sose adják fel az álmaikat, és azokat úgy valósítsák meg, ahogyan nekik tetszik. Mindenki próbáljon önmaga lenni, és ne hagyja, hogy bárki megváltoztassa. Ez a tanács más meghívottól nem hangzott volna ennyire hitelesen és motiválóan, s tökéletes lezárása volt a hosszúra nyúlt interaktív beszélgetésnek.

Címkék: tábor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.