Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Április 21. 13:12, szombat | Helyi sport
Forrás: HétFő KC

Rábaköz kupa két korcsoportban

Rábaköz kupa két korcsoportban

A Rábaköz Kupa nevezési határideje lejárt.

Szép számmal jelentkeztek csapatok a megmérettetésre. A program összeállt, így több információval szolgálhatunk a versennyel kapcsolatban.
Az U12-es kiírásra 9 csapat nevezett be különböző városokból, falvakból és intézményekből. A Kupa lebonyolítására május 19-én, szombaton kerül sor a Fertőszentmiklósi Sportcsarnokban. Az első mérkőzés előreláthatólag 8 órakor kezdődik, majd fél óránként egy-egy újabb összecsapás veszi kezdetét. A csapatokat 2 csoportra osztották. Ezeken a csoportokon belül kialakult eredmények fogják befolyásolni a helyezésekért vívott meccsek résztvevőit. A helyosztó mérkőzések után, 18 órakor kerül sor az eredményhirdetésre.
Az U10-es kupának 5 résztvevő csapata lesz. Ezeknek a mérkőzéseknek helyszínéül a farádi Király Iván Általános Iskola tornaterme szolgál majd. A meccseket május 26-án fogják lejátszani. Az első játszma valószínűleg 9 órakor veszi majd kezdetét. A csapatok egymás elleni mérkőzéseiből fog kialakulni a Rábaköz Kupa végleges eredménye, melyet 14 órakor hirdetnek ki.
Minden résztvevőnek sok sikert kívánunk a továbbiakban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 16:00, péntek | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizze egyszerűen adószámláját!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában pillanatok alatt ellenőrizheti adószámláját, azaz, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése a NAV-nál.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.