Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2013. Szeptember 27. 09:00, péntek | Helyi
Forrás: NFÜ

Rábaközi fotósok figyelem!

Rábaközi fotósok figyelem!

Egy hónappal meghosszabbították a fotópályázat jelentkezési határidejét. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség sajtóközleménye.

A Svájci Hozzájárulás Program Hivatala és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség „Svájci Hozzájárulás” címmel meghirdetett fotópályázatának módosult a határideje, a pályázatok szeptember 26 helyett október 25-ig adhatóak be.

A módosítás után a pályázati szakasz 2013. augusztus 28. 00:00-tól - 2013. október 25. 24:00-ig tart, így a közönségszavazás időpontja is módosult: 2013. november 1. 00:00-tól 2013. november 15. 24:00-ig lehet szavazni.
Eredményhirdetés várhatóan 2013. november 18-án lesz. A nyeremény átadásának várható új időpontja: 2013. november 28.

A pályázók a Svájci-Magyar Együttműködési Program fejlesztési területeivel összefüggő, Magyarországon készült felvételekkel szállhatnak versenybe, természet, illetve ember és társadalom témakörben. Lehetőség van továbbá pályaművet benyújtani egy ún. kreatív külön kategóriában is, amelyre bármely témakörben készített három képből álló fotóetűddel (egy történetet megjelenítő képsorozattal) lehet nevezni.

A pályázaton kizárólag 14. életévüket betöltött, magyarországi lakcímmel rendelkező magyar állampolgárok vehetnek részt.

A pályaműhöz készíteni kell egy rövid, körülbelül öt mondatos képleírást is, amely tartalmazza, hogy mit szimbolizál az alkotás, hogyan kapcsolódik a fejlesztési területek valamelyikéhez, illetve mire szeretné felhívni a pályázó a figyelmet.

A pályázatokat a Svájci-Magyar Együttműködési Program végrehajtásáért felelős intézmények (Svájci Nagykövetség/Svájci Hozzájárulás Program Hivatala, Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, VÁTI Nonprofit Kft.), valamint a szervező által felkért neves szakemberekből álló szakmai zsűri bírálja el. A zsűri a látásmódot, a koncepciót és az újszerűséget díjazza. Nyeremények témakörönként: vacsora két fő részére a budapesti Onyx étteremben, főnyeremény a kreatív külön kategóriában: retúr repülőjegy Zürich-be két fő részére. Továbbá a pályázat keretében egy közönségszavazással kiválasztott pályaművet közönségdíjjal, egy Mondaine asztali órával jutalmaznak a szervezők.

A Svájci Hozzájárulás az Európai Unióhoz 2004-ben csatlakozott országoknak nyújtott támogatás. A Svájci-Magyar Együttműködési Program, mintegy 130 millió svájci frank támogatási összeggel 2007 óta segíti Magyarország fejlődését a hazai igényekre szabott projektek finanszírozásával, ezzel is támogatva Magyarországot az országon belüli, valamint az EU tagországokhoz viszonyított gazdasági és társadalmi egyenlőtlenségek csökkentésében.

A részletes pályázati kiírást, feltételeket, kategóriákat a pályázat hivatalos honlapján találják meg az érdeklődők.

Címkék: fotó, fotópályázat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 09:00, szerda | Helyi

Május egytől új nyitvatartással látogathatók a nemzeti park bemutatóhelyei

Lászlómajor Bemutató Majorság és az öntésmajori Hanság Élővilága Kiállítás.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 16:00, kedd | Helyi

Útlezárás és parkolási korlátozás Csornán a majális miatt

Felhívás

2024. Április 30. 13:00, kedd | Helyi

Előzmény nélkül szúrta hátba iskolatársát a hatodikos lány

Emberölés kísérlete miatt indult eljárás. Videóval.