Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2012. Április 11. 10:18, szerda | Helyi
Forrás: HétFő KC

Rábaközi lányok a BL elődöntőn

Rábaközi lányok a BL elődöntőn

Az AUDI ETO KC vendégeiként a helyszínen szurkolhatták végig a HétFő KC utánpótlás lányok a Bajnokok Ligája elődöntőt Veszprémben.

A Győri AUDI ETO női kézilabda csapata a Veszprém Arénában játszotta a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóját, melyre meghívta a Rábaközi HétFő KC U11-es csapatát.
A mérkőzésre április 7-én került sor. Reggel 10.00 órakor a lányok már készen álltak az indulásra. Győrből utánpótlás különítménnyel zajlott az utaztatásuk. A gyerekek izgatottan várták példaképeik szereplését.
A lányok közt a hangulat fantasztikus volt, mindenki élvezte a találkozót. A mérkőzés eredménye sem alakulhatott volna jobban, hiszen nemcsak, hogy ledolgozta 4 gólos hátrányát a Győr a román Valcea-val szemben, hanem kvalifikálta magát az idei Bajnokok Ligája döntőbe is.
- Fantasztikusan játszottunk egy fantasztikus közönség előtt. – Görbicz Anita nyilatkozta a mérkőzés utáni interjújában.
Hatalmas küzdelemben 31:23-ra győzött megérdemelten a Győr. Az egész meccset uralta a hazai együttes. A csapat meg volt elégedve a szurkolók bíztatásával és egy csodálatos meccsel hálálták meg a bizalmat.

A Rábaközi U11-es csapat talán sosem fogja elfelejteni ezt a nem mindennapi délutánt. Az ETO óriási élményt szerzett ezzel a lányoknak.

Gyűrű Vivien

Címkék: kézilabda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 16:00, szerda | Helyi

Állásajánlat Csornán

Jelentkezzen!

2024. Július 17. 13:00, szerda | Helyi

Kánikulában még jobban figyelni kell a biztonságos közlekedésre!

...hogy mindenki hazaérjen.

2024. Július 17. 09:00, szerda | Helyi

Ingyenes ideiglenes parkoló Csornán

Tájékoztató

2024. Július 16. 16:00, kedd | Helyi

Kalandozzunk meseországban!

Mesedélelőtt a csornai könyvtárban.