Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Április 11. 10:18, szerda | Helyi
Forrás: HétFő KC

Rábaközi lányok a BL elődöntőn

Rábaközi lányok a BL elődöntőn

Az AUDI ETO KC vendégeiként a helyszínen szurkolhatták végig a HétFő KC utánpótlás lányok a Bajnokok Ligája elődöntőt Veszprémben.

A Győri AUDI ETO női kézilabda csapata a Veszprém Arénában játszotta a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóját, melyre meghívta a Rábaközi HétFő KC U11-es csapatát.
A mérkőzésre április 7-én került sor. Reggel 10.00 órakor a lányok már készen álltak az indulásra. Győrből utánpótlás különítménnyel zajlott az utaztatásuk. A gyerekek izgatottan várták példaképeik szereplését.
A lányok közt a hangulat fantasztikus volt, mindenki élvezte a találkozót. A mérkőzés eredménye sem alakulhatott volna jobban, hiszen nemcsak, hogy ledolgozta 4 gólos hátrányát a Győr a román Valcea-val szemben, hanem kvalifikálta magát az idei Bajnokok Ligája döntőbe is.
- Fantasztikusan játszottunk egy fantasztikus közönség előtt. – Görbicz Anita nyilatkozta a mérkőzés utáni interjújában.
Hatalmas küzdelemben 31:23-ra győzött megérdemelten a Győr. Az egész meccset uralta a hazai együttes. A csapat meg volt elégedve a szurkolók bíztatásával és egy csodálatos meccsel hálálták meg a bizalmat.

A Rábaközi U11-es csapat talán sosem fogja elfelejteni ezt a nem mindennapi délutánt. Az ETO óriási élményt szerzett ezzel a lányoknak.

Gyűrű Vivien

Címkék: kézilabda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:00, péntek | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizze egyszerűen adószámláját!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában pillanatok alatt ellenőrizheti adószámláját, azaz, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése a NAV-nál.

2024. Május 03. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Május 03. 09:00, péntek | Helyi

Több vonalon is vonatpótló buszok járnak hétfőtől

Indulás előtt tájékozódjon!

2024. Május 02. 16:00, csütörtök | Helyi

Rábatamási határában teljesítette apja végakaratát az egykori amerikai katona lánya

Mi történt a világháborúban az amerikai bombázóval Rábatamási fölött?