Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2012. Január 11. 15:35, szerda | Helyi sport
Forrás: saját forrás

Rábaközi sportfotók galériája

Rábaközi sportfotók galériája

Tavaly megnyitottuk képgalériánkat a rábaközi focicsapatok fényképeivel. Az akkor 70 körüli darabszám a mai napra 139 darab képre nőtt. A galéria az idő előrehaladtával folyamatosan bővül.

Szívesen vennénk, ha labdarúgó csapatok vezetői az alábbi e-mail címre: foto@inforabakoz.hu elküldenék a birtokukban lévő akár több évtizedes képeket is a valamikori labdarúgó csapatukról. Ezzel egyre gyarapodó sporttörténeti gyűjteményt tudnánk közösen bemutatni az InfoRábaköz látogatóinak.
Bágyogszovátról Torma József által küldött képeknek nagyon örültünk, köszönettel vettük, és rögtön fel is került az aktuális galériába. Ezekkel és a december, illetve januári focitornákon készített fotókkal rövid idő alatt 26 darab képpel gyarapodott a kedvelt galéria.
Szeretjük a sportot – mivel nem csak focirajongók vannak- a jelenleg meglévő képekkel elindítottunk egy újabb sportgalériát, melyben a labdarúgáson kívül egyéb sportágak képei kapnak helyet.(női kézilabda, teke, torna, lovassport, autósport, stb.) Ezen témákban is szívesen várjuk a régi és az aktuális fényképeket a foto@inforabakoz.hu címünkre.
Reméljük, ez a galéria is folyamatosan gyarapodni fog, és be tudjuk mutatni sok sportágban a Rábaköz sportját, a Rábaköz régi és mai sportolóit.

Címkék: rábaköz, Sport

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.