Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Január 16. 12:00, szerda | Helyi
Forrás: saját forrás

Rábaközi téli képek

Rábaközi téli képek

Várjuk olvasóink további fényképeit!

Az elmúlt napokban sokszor írtunk arról, hogy az igazán téliesre fordult időjárás milyen gondokat okozott a közlekedésben, milyen veszélyekkel jár a hó, az ónos eső, a jeges csúszós út. Pedig azt is mondhatjuk, hogy eddig szerencsénk van, hiszen viszonylag enyhe az idő, ezért a hó vizes, tapad. Mi lenne, mi lesz, ha az időjárás valóban hidegre fordul? Hétvégére ezt ígérik. Ekkora hó hidegben és széllel valóban komoly gondokat és fennakadásokat okozhat, a hófúvás már embert próbáló akadály.

De a télnek nem csak ilyen oldala van! Tegnapelőtt töltöttük fel képgalériánkba a tél szépségeit, és a gyerekek téli örömét bemutató képeinket. A felvételek másokat is megihlettek. Több olvasónktól is kaptunk téli képeket, amikkel kiegészítettük a képgalériánkat. Biztos nagyon sokan fotóztak a napokban a hóban, utcát, tájat, embert, állatot, növényt, bármit, ami furcsa, érdekes, új értelmet nyer a hóval együtt, vagy egyszerűen csak szép.

Kérjük olvasóinkat, hogy küldjenek be további téli képeket, amikkel a galériát folyamatosan bővíteni fogjuk. A képeket várjuk a facebook oldalunkon, vagy a foto@inforabakoz.hu email címünkön. Aki akarja, a képre ráírhatja a saját nevét, vagy azt, hogy hol készült a kép.

Címkék: rábaköz, tél

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.