Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2017. Január 10. 12:48, kedd | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Rally: Méltó lezárása egy korszaknak

Rally: Méltó lezárása egy korszaknak

SOLID Racing Team – Szilveszter Rally, 2016.12.27-29.
Kondella Péter – Kondella-Fülep Edina, Mitsubishi Lancer Evo. IX.

A SOLID Racing Team két autóval képviselte magát a 2016-os Szilveszter Rallyn.
Míg Gyenes András - Zágon Kristóf páros technikai hiba miatt idő előtt fejezték be a futamot, addig Kondella Péter (aki két navigátorral indult - Bencs Gábor és Kondella-Fülep Edina személyében) szintén küzdött technikai hibákkal, de sikerült befejezni a futamot.

A 2016-os évben tapasztaltak alapján nagy reményekkel és izgatottan vártuk ezt a versenyt. Az eredeti tervek szerint Edinával mentem volna végig, de egészségügyi állapota miatt keresnem kellett helyette egy navigátort. A választás Bencs Gáborra esett, akit ajánlottak nekem. Gáborral jól tudtunk együtt dolgozni, nagy tapasztalattal rendelkezik. Az utolsó körig Gáborral mentem, mivel Edina mégis be tudott mellém ülni, így az utolsó kört vele teljesítettem. A kuplunggal egész nap problémánk volt, annak ellenére, hogy a verseny előtt lett kicserélve. A 3. gyors céljánál már az elindulás is gondot okozott, a 4. gyorson épp, hogy végig tudtunk menni. A szervizig a nézők is megnehezítették a dolgunkat, mindenki az út közepén sétált, nem foglalkozva a forgalommal. A szerelők az utolsó percig dolgoztak azon, hogy ki tudják cserélni a kuplungot, sikerült időben elindulnunk. Ezúton is köszönöm a munkájukat, és azt az odaadásukat, amit tanúsítottak. Az utolsó két gyorson tudtunk önfeledten autózni, így jó érzéssel tudtuk lezárni a 2016-os évet és az EVO IX-es korszakot. 2017-es versenyeinkre új autóval, új célokkal készülünk. Remélem legalább annyi élményt és tapasztalatot fogunk szerezni, mint az elmúlt időszakban.


Partnereinknek köszönjük az együttműködést: AVANZO-TRADE Kft. – The Body Shop; Ecoffice Technology Kft. – Triumph Adler; EGROKORR Festékipari Zrt.; Evolution Consulting Képzési és Tanácsadó Kft.; Innovitas Közhasznú Nonprofit Kft.; Rowa Chemical Kft. – BLACKFAST; RAIKER – www.raiker.hu; Nagy Béla e.v. – liftszerviz; Dokutech Center Kft.; Fest Group Kft.; Ital Logisztika Kft.; EuTrust Szerviz Kft.; Moral-Design Kft.; Mr. Kool Kft.

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok