Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Április 11. 15:00, csütörtök | Sport

Rally: Sok megpróbáltatás után mégis a célban!

Rally: Sok megpróbáltatás után mégis a célban!

Március utolsó hétvégéjén került megrendezésre a Credobus Eger Rallye 2019, amin Dudás Gergő Thóth Zsolt navigátorával vett részt.

Gergő mesélt a verseny után.

Sajnos már a Superspecial sem volt zökkenőmentes, körülbelül 1 km-t tudtunk megtenni teljes tempóval, egy kábel szétcsúszott, ezért kéthengerezett az autónk. Az első napunk, gyorsunk ezzel el is úszott. Szerencsére a hibára hamar sikerült rájönni, így nem is aggódtuk túl a technikai problémát, csak a kapott hátrány okozott némi fejtörést.

A második napunk sem indult jobban. A szombati első gyorsasági szakaszon, úgy ahogy lejöttünk. A beállításokat nem jól választottuk meg, ezért a vártnál rosszabbul teljesítettünk. A Szuhán sem állt mellénk Fortuna, a 7-8-as kanyarban elment a szervó és vele együtt a töltés is. Azt hiszem itt pecsételődött meg a futamunk. Szomorúak voltunk, mivel egy értékelhető gyorsaságit sem tudtunk produkálni. Visszamentünk a szervizbe és a csapattal való egyeztetés után úgy döntöttünk, hogy tesztelésre szánjuk a vasárnapi napot.

A sok megpróbáltatás után muszáj volt így felfogni a hátralevő kilométereket, ezzel nem utolsó sorban pontokat is mentettünk, amelyek az év végén még jól jöhetnek.
A zárónap szakaszain sikerült jó időket autózni, ez kicsit vigasztalt minket, igaz a második körben, Verpeléten szétesett a váltókar, így az aznapi teljesítményünket ez kicsit megtörte, de a Power Stage így is a miénk lett, a vele járó plusz pontokkal együtt.

Összességében a rengeteg negatívum mellett, kipróbálhattuk versenykörülmények között az autót, tesztelni tudtuk élesben a vasat.Ez egy nagyon hosszú út kezdete, a munka folytatódik és reméljük, hogy a Miskolc rallyn már végig versenyben leszünk!
Köszönöm a csapat munkáját és a szurkolóink biztatását!

Partnereink segítségét köszönjük: Clone GSM, Rodeo Speed Car , AAA Highest creditworthiness, Prometric Test Center, Desef Silver, Dream-Light-Theatre Bt., Jutavit, KWB - Kraftwekbau, Blessed Road Kft., Multi Copy Kft. Komárom, Pallér Csarnok, Supersprint.

- Hajósi Miklós -

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.