Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Október 07. 06:00, péntek | Belföld
Forrás: mti

Rászoruló családokat segít a református szeretetszolgálat

Rászoruló családokat segít a református szeretetszolgálat

Új adománygyűjtést indít a Magyar Református Szeretetszolgálat, a befolyt összegből fél éven keresztül személyre szabott segítséget kaphatnak a rászoruló családok.

A szervezet az MTI-hez csütörtökön elküldött közleményében azt írta: az energiaárak növekedése és az infláció következtében az előző évekhez képest többszörösére nőtt a szeretetszolgálathoz beérkező adománykérelmek száma, ezért Felebarát címmel féléves adománygyűjtést hirdetnek, és az adományokból személyre szabott segítséget nyújtanak, amely lehet akár élelmiszercsomag, tűzifa- vagy pénzügyi támogatást jelentő - számlabefizetésére, gyógyszerekre vagy bevásárlásra fordítható - adománykártya is.

Másik fontos eleme a Felebarát programnak, hogy a családok háztartási költségeinek csökkentéséért a karitatív szervezet praktikus takarékossági tanácsokat tartalmazó kiadvánnyal segíti a rászorulókat, amely elérhető lesz online is.

A részletek az adomany.jobbadni.hu oldalon találhatók meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára