Városlista
2021. január 28, csütörtök - Károly,

Hírek

2012. Május 22. 14:25, kedd | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Rátámadt egy hajléktalan a VV4 szépségére

Rátámadt egy hajléktalan a VV4 szépségére

Csak egy hajszálon múlt, hogy nem történt komolyabb baja a VV4 egykori szereplőjének. Gigi ugyanis éppen testvéréhez, Bécihez sietett az esti órákban, amikor egy részeg hajléktalan belekötött.

- Egy bevásárlóközpontból jöttem ki az autómhoz, amikor egy idősebb hajléktalan megszólított és pénzt kért, mert én VV-s vagyok, tehát biztos gazdag is. Nem adtam neki, és ahogy becsuktam az ajtót, elkezdett csúnyán beszélni, hogy mekkora bunkó vagyok, hogy nem segítek rajta. Lenyomtam a gombot, majd elkezdte ütni az üveget - mesélte a történetet Gigi az Új Ásznak.

- Adok szívesen, akin tényleg látom, hogy milyen helyzetben van és megérdemli, de egy alkoholistának nem, aki ráadásul agresszív is. Persze én vagyok a rohadék - bosszankodott Gigi, aki félt az idegentől. - Megijedtem, mert egyedül voltam a sötétben és több hajléktalan ismerőse is ott volt. Nem akartam, hogy incidens legyen belőle - tette hozzá a szépség.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 27. 08:00, szerda | Bulvár

Forma-1-es maffiafilmet forgat Robert De Niro

Robert De Niro és John Boyega is szerepel a Netflixnek készülő The Formula című autóversenyzős thrillerben.

2021. Január 25. 16:02, hétfő | Bulvár

Kevés is elég volt Liam Neeson akciófilmjének az első hely megőrzéséhez

Liam Neeson akciófilmje, a The Marksman második hete tartja vezető helyét a gyengélkedő észak-amerikai mozis piac jegyárbevételi toplistáján, a hétvégén mindössze 2 millió dollárt (587,6 millió forint) hozott.

2021. Január 22. 19:10, péntek | Bulvár

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül az HBO csatornánál George R. R. Martin A Hét Királyság lovagja című novelláskötete alapján.

2021. Január 21. 08:00, csütörtök | Bulvár

Először számoltak meg elefántokat a világűrből

Először sikerült megszámolni állatokat mesterséges intelligenciával összekapcsolt műholdkamerákkal nagy kiterjedésű földrajzi térségében, ami fontos lépés a veszélyeztetett fajok populációinak megfigyelése terén.