Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Június 14. 13:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Csorna Város Önkormányzata

Érdemes Diák 2012

Érdemes Diák 2012

Csorna Város Önkormányzata minden évben kitünteti a tanév végén a város iskoláinak legkiválóbb végzős diákjait, akik ma délelőtt vették át az elismerést a polgármestertől.

Csorna Város Érdemes Diákjai 2012

Gyűrű Karina, aSzéchenyi István Körzeti Általános Iskola 8/A osztályos tanulója

Karina az általános iskola egyik legértékesebb tanulója. Tanulmányi eredménye kitűnő, szorgalma példaértékű az iskola tanulói számára. Felnőttekkel, tanáraival szemben udvarias, tisztelettudó és előzékeny. Nemcsak az osztálytársaival, hanem az iskola minden diákjával jó a kapcsolata, örömmel segít bármely társának. Az osztályban kimagaslóan látta el osztálytitkári feladatait. Élen jár a közösségi munka szervezésében és végrehajtásában is. Hetedikes korában az iskolai diákönkormányzat alelnökévé, nyolcadik osztályban elnökké választották.
Gyűrű Karina kiváló tanulmányi eredményéért, példás közösségi munkájáért és közművelődési tevékenységéért részesül a Csorna Város Érdemes Diákja kitüntetésben.

Talabér Krisztián, aSzéchenyi István Körzeti Általános Iskola 8/A osztályos tanulója

Krisztián negyedik osztályos kora óta az általános iskola tanulója. Örökké mókás, vidám természetéből adódóan könnyen beilleszkedett az osztályközösségbe. Társaival jó a kapcsolata, magas színvonalú tanulmányi munkája miatt diáktársai felnéznek rá, a közösségben központi helyet foglal el. Társai irányában és a világra rendkívül nyitott. Gyakran vállalt önkéntesen feladatot, melyet megbízhatóan, pontosan végzett el.
Talabér Krisztián kiemelkedő közösségi munkájáért és tanulmányi eredményéért részesül a Csorna Város Érdemes Diákja kitüntetésben.

Szilágyi Gábor, aSzéchenyi István Körzeti Általános Iskola 8/B osztályos tanulója

Gábor az iskolában eltöltött 8 év alatt kiemelkedett példás magatartásával és szorgalmával, jó tanulmányi eredményével diáktársai közül. Sokoldalú érdeklődésének köszönhetően a művészetektől a matematikán át a természettudományokig szép sikereket ért el.
Tisztelettudó, intelligens diák. Tanárai számíthatnak tudására és szorgalmára. Kötelességtudóan, pontosan elvégzi a rábízott feladatokat. Társaival barátságos, jóindulatú, és segítőkész. Nem kihívó, a „csendes bölcsesség” jellemzi. Közösségének nagyon értékes tagja.
Szilágyi Gábor példás magatartásáért, kiváló tanulmányi eredményeiért részesül a Csorna Város Érdemes Diákja kitüntetésben.

Varga Judit, aSzéchenyi István Körzeti Általános Iskola 8/B osztályos tanulója

Judit az általános iskolában eltöltött évek során kimagasló teljesítményt nyújtott tanulmányi munkájában. Magatartása és szorgalma példaértékű társai előtt.
Tanáraival szemben mindig tisztelettudó és udvarias. A feladatok elvégzésében megbízható, fontos számára a pontos, becsületes munkavégzés. Osztálytársaival nagyon jó a kapcsolata, közlékeny, kedves és barátságos. Társai kedvelik őt, kikérik véleményét. Segítőkészsége és önzetlensége révén számíthatnak rá a tanulásban és a közösségi tevékenységekben. Értékes tagja osztályközösségén túl az egész intézménynek is.
Varga Judit kimagasló tanulmányi munkájáért és példaértékű magatartásáért részesül a Csorna Város Érdemes Diákja kitüntetésben.

Molnár Áron, aII. Rákóczi Ferenc Katolikus Közoktatási Központ 8/A osztályos tanulója

Áron tanulmányi eredménye kezdettől fogva kimagasló, szorgalma példamutató volt. Vállalt feladatait mindig lelkiismeretesen, diáktársai előtt jó példát mutatva végzi. Különböző programok, rendezvények aktív résztvevője. Szívesen segít társainak. Tanórákon, tanórán kívüli tevékenységekben, sportban és tanulmányi versenyeken egyaránt bizonyította sokoldalúságát, széles látókörét.
Molnár Áron kiemelkedő tanulmányi és versenyeredményeiért részesül a Csorna Város Érdemes Diákja kitüntetésben.

Nemes Viktória, aII. Rákóczi Ferenc Katolikus Közoktatási Központ 8/B osztályos tanulója

Viktória szorgalma 8 éven át példamutató volt, melyet kiváló tanulmányi eredménye is igazol. Magatartásával arra törekszik, hogy hasznos építőköve legyen az osztály, illetve iskolája közösségének. Az osztályprogramok szervezésében, végrehajtásában mindig vezető szerepet töltött be. Az iskola diákönkormányzatának aktív tagja, a rábízott feladatot mindig lelkiismeretesen teljesítette. Osztálytársainak mindig igyekezett segíteni.
Nemes Viktória példamutató magatartásáért és közösségi munkájáért, valamint kiváló tanulmányi eredményéért részesül a Csorna Város Érdemes Diákja kitüntetésben.

Pálffy Zsuzsanna, aII. Rákóczi Ferenc Katolikus Közoktatási Központ 8/C osztályos tanulója

Zsuzsa példamutató magatartású és szorgalmú tanulója iskolájának. A rábízott feladatokat megbízhatóan, lelkiismeretesen végezte el. A felnőttekkel szemben mindvégig udvarias és tisztelettudó volt.
A nyelvtanulás mellett a készségtárgyak, különösen a képzőművészet is érdekelték. Alsós kora óta rendszeres résztvevője a Balassi Bálint megyei német nyelvi versenynek. Magyar és matematika versenyeken is többször szerepelt.
Pálffy Zsuzsanna példamutató magatartásáért és kimagasló tanulmányi eredményéért részesül a Csorna Város Érdemes Diákja kitüntetésben.

Major Patrícia, azArany János Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Központ és Nevelési Tanácsadó 8. osztályos tanulója.

Patrícia magatartása példamutató. Az iskolában töltött évei alatt soha nem viselkedett úgy, hogy tanárainak csalódást okozott volna. Mindig tisztelettudó, készséges, és rendkívül segítőkész volt. Ha társai közül valakinek segítségre volt szüksége, ő volt a legelső, aki mellé állt. Szép beszéde, udvariassága példaértékű. A tanuláshoz való hozzáállása, szorgalma, kitartása, lelkiismerete kimagasló.
Major Patrícia példamutató magatartásáért, valamint kiemelkedő tanulmányi és sport eredményeiért részesül a Csorna Város Érdemes Diákja kitüntetésben.


Fraszt Dzsenifer, aKerényi György Művészeti Iskola végzős, hegedű tanszakos tanulója.

Dzsenifer feladatait a maximalistákra jellemző odaadással, kellő felkészültséggel teljesíti, legyen szó akár egyszerű hangszeres óráról, akár versenyre való felkészülésről, vagy csak jókedvű zenélésről. Tanulmányait eddig minden tanévben kitűnő eredménnyel zárta. Hozzáállása és szorgalma példamutató. Zenei tehetsége mellett emberileg is kellő tisztelettel viszonyul az elvégzendő munkákhoz, tanáraihoz és társaihoz. Aktívan részt vesz az iskola zenei életében, ezt számos hangversenyen és hegedűversenyen való szereplése is alátámasztja.
Hangversenyeinken nemcsak szólistaként, hanem kamarazenészként is több ízben helytállt, erősítve ezzel a közösséget, segítve a tanszak munkáját és népszerűsítve az iskolát. Fraszt Dzsenifer kiemelkedő tanulmányi munkájáért, valamint közművelődési tevékenységéért részesül a Csorna Város Érdemes Diákja kitüntetésben.

Majercsik Júlia, aKerényi György Művészeti Iskola végzős, zongora tanszakos tanulója.

Júlia 2005 óta a művészeti iskola növendéke. Az első tanévtől feltűnt jó zenei adottsága. Aktív résztvevője az iskolai hangversenyeknek. Két éve felvette a magánének tanszakot is, amit a zongora mellett szintén eredményesen művel. Lelkes tagja a művészeti iskola kórusának is. Továbbképzősként az iskola tanulója marad, például szolgálva az ifjabb nemzedék számára.
Majercsik Júlia kiemelkedő tanulmányi munkájáért, kitartó szorgalmáért, hangszeres teljesítményéért, valamint közművelődési tevékenységéért részesül a Csorna Város Érdemes Diákja kitüntetésben.

Visy Anna, aTimaffy László Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 12. évfolyamos, végzős tanulója

Anna immáron 12 éve a Néptánciskola beiratkozott tanulója. Itt kezdte első táncos lépéseit még óvodás korában. Elvégezte az előképző évfolyamokat, az alapfok hat osztályát, valamint a továbbképzőt. Szívesen vesz részt tanórán kívüli programokban, fellépéseken. Az együttes, valamint a tánciskola folyamatosan számíthat munkájára, mely kimagasló. Szakmai ismerete mind elméleti, mind gyakorlati vonatkozásban kifogástalan. Gyakorlati munkáját szívesen kamatoztatja a tánciskola kisebb növendékeinek oktatásában. Példamutató magatartása, társaihoz való viszonya a közösség oszlopos tagjává emelte. Táncos társai elfogadják, mint táncost, mint barátot. Tanáraival tisztelettudó, udvarias.
Visy Anna kiemelkedő művészeti és közművelődési munkájáért részesül a Csorna Város Érdemes Diákja kitüntetésben.

Címkék: csorna, diák, iskola

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:00, vasárnap | Helyi

Elkaszált élővilág, elkaszált jövő!

Színesítsük a kertünket háborítatlan védett természeti területekkel!

2024. Április 28. 16:00, vasárnap | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2024. Április 28. 13:00, vasárnap | Helyi

A közlekedésbiztonsági vetélkedőn egy család egy új autót nyer

Közlekedik a család.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

Vegyszeres gyomirtás a Csorna-Pápa vasútvonalon

Felhívás