Városlista
2022. december 4, vasárnap - Barbara, Borbála

Hírek

2014. Február 21. 09:55, péntek | Bulvár
Forrás: Fénypont Média PR

Rendőrök vetettek véget Judyék száguldozásának

Rendőrök vetettek véget Judyék száguldozásának

Judyt évekkel ezelőtti balesete miatt rémálmok gyötrik, melyben egy drága és gyors autóval száguld és kísérti a sorsot. Ilyenkor mindig zaklatottan ébred. Arra viszont sosem gondolt, hogy ez a rémálma valóra válik…

… és ő lesz a világrekorder bűvész, Lui első ismert áldozata, akin meghökkentő varázslatait mutatja be.

A blikk.hu-n futó műsor első adásának felvételére hívták meg a Groovehouse énekesnőjét, aki vidáman érkezett a forgatásra, mit sem sejtve, arról, hogy Lui és barátja, Zoli merényletre készül ellene.

Még akkor sem gyanakodtam, amikor begördült a kastély udvarába egy tűzpiros Ferrari egy úriemberrel – emlékszik Judy – de amikor ez az őrült bűvész azzal állt elő, hogy elvisz egy körre és a fején fekete zsák lesz, bevallom meginogtam és közöltem, hogy ne haragudjon, de velem tuti rossz lóra tett!

Rendőrök vetettek véget Judyék száguldozásának

Judy félelmét azzal tudta csak leküzdeni, hogy Lui megígérte, hogy csak a kastély előtt tesznek egy kört és lassan fog vezetni, persze vakon a hatodik érzékére hagyatkozva.

Felelősséggel tartóztam Judyért és Gál Zoli barátom Ferrarijáért is, de a másik oldalon pedig bíztam magamban, hogy nem lehet gond – mondja Lui, aki azonnal a gázra lépett, amint kikerültek a pesti forgalomba – nagyon koncentráltam, hogy ne hibázzak, de sajnos az első kanyarban sikerült lepadkáznom a barátom méregdrága autóját.”- emlékszik vissza.

Judy igyekezett legyőzni a félelmét a száguldó autóban. Sikított, kapaszkodott és hát, imádkozott az anyósülésben, egészen addig, míg a rend szigorú őrei ki nem vették őket a forgalomból.

Nem tudtam, hogy hálát adjak-e a sorsnak és a zsaruknak, hogy ezt az ámokfutást lefújták – mondja Judy – állítólag lakossági bejelentés miatt jöttek ki, mert jelentették nekik, hogy valaki száguldozik egy Ferrarival csuklyával a fején. A rendőrök arcát látni kellett volna, mikor meglátták az én pánik fejemet, Lui pedig bőszen magyarázkodni kezdett.”

Rendőrök vetettek véget Judyék száguldozásának

Lui bűvész mindet bevetett a műsor és a mutatvány sikeréért. A látványos produkció után a következő mérleget állította fel:

Egy magyarázkodásos igazoltatás, egy sikító halálfélelmet átélő énekesnő, és egy lepadkázott szuperjárgány után, a mutatvány sikerült!

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.