Városlista
2024. június 20, csütörtök - Rafael

Hírek

2018. December 01. 14:02, szombat | Belföld
Forrás: police.hu

Rendőrségen jelentkezett az elkóborolt kutya

Rendőrségen jelentkezett az elkóborolt kutya

A győri rendőrök segítettek hazajutni az eltévedt állatnak.

A Győri Rendőrkapitányság járőrei meglepődve tapasztalták, hogy egy gazdátlan kutya sétált be a kapitányság udvarára november 30-án 17 óra körül. A tanácstalanul bolyongó állatot Horváth Péter százados, Halász Judit főtörzszászlós és Reidinger Ákos őrmester azonnal gondjaiba vette és mivel gazdája később sem tűnt fel a rendőrség környékén, egy állatorvoshoz vitték. Szerencsére el volt látva azonosító chippel, így tulajdonosának kilétét a rendelőben sikeresen megállapították. A három állatbarát rendőr a csavargó ebet hazaszállította, ahol gazdája örömmel fogadta a szökevényt.

Címkék: győr, kutya, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 19. 06:00, szerda | Belföld

Hőség- Harmadfokú riasztás lépett életbe

Harmadfokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére szerda nulla órától szombat éjfélig az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján

2024. Június 19. 06:00, szerda | Belföld

A KDNP kilép az Európai Néppártból és annak frakciójából

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) távozik az Európai Néppártból (EPP) és annak frakciójából, miután Magyar Pétert kedden az EPP mégis felvette - közölte Semjén Zsolt pártelnök és Hölvényi György EP-képviselő az MTI-vel.

2024. Június 18. 12:04, kedd | Belföld

MÁV-Start: indul az Intercity Splitbe

Kedden este indul Budapestről Splitbe az idei első Adria InterCity. Augusztus második feléig szinte mindegyik Adria InterCitynek magas a kihasználtsága.