Városlista
2019. szeptember 17, kedd - Zsófia

Hírek

2018. Június 05. 11:59, kedd | PR

Reptéri parkolás, nulla cipekedés

Reptéri parkolás, nulla cipekedés

Végre itt a szünidő, irány a családi nyaralás! Ha idén megelőznéd a „de igen, elbírom a nagyobb bőröndöt, nem is nehéz” jellegű harcokat csomagolásnál, parkolj a reptéren, szinte a gép ajtajában.

Nyaralni menni az egyik legjobb dolog a világon – ám sajnos az előtte való bepakolásról ezt nem lehet elmondani, és a helyzet csak súlyosbodik, ha gyerekekkel indulunk útnak. Minél többen utaztok, annál több a ruha, a felszerelés, a mindenképpen a gyerekkel tartó plüssmackó, miközben változatos időjárásra, sokféle programra kell számítani. Ahogyan arra is, hogy az összeálló hatalmas bőröndhegyet Neked kell majd mozgatnod. Szerencsére van egy tuti tippünk, hogy még felszállás előtt ne kapj gerincsérvet: parkolj a reptéren, egyből a terminál mellet!

Stílusos, kézenfekvő, megfizethető

Érkezz a reptérre úgy, mint az amerikai filmek főhősei: lazán, stílusosan, kényelmesen. Bár sokan gondolják, hogy a reptér közelségében borzasztóan drága a parkolás, ez nincs így, sőt! A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér termináljához legközelebbi, indulószinten 70, érkezési szinten pedig 53 hellyel rendelkező Prémium Parkoló minden kívánságot teljesít: a ki- és bepakolásnál a teljes biztonságot őrök és kamerák hada garantálja, alig pár lépést kell csak megtenni az épületig, valamint fizetésénél kártyát, kézpénzt egyaránt elfogadnak.

Egyszerűbb nem is lehetne

A repülőtér honlapján játszva, pár kattintással tudsz parkolóhelyet foglalni. Bőven elég tehát, ha indulás előtt, vagy az anyósülésen utazva kiválasztod a neked legmegfelelőbb opciót. A felület egyszerű és könnyen kezelhető, az egymást érő akciókat kihasználva pedig biztos lehetsz benne, hogy a legjobb üzletet kötöd.A pakolásból és a család elindításából eredő csúszás, késés esetén sincs gond, hiszen nem kilométereket kell majd a gurulós bőröndök armadájával lesprintelnetek, hogy a terminálhoz jussatok. Ráadásul saját autóddal utazva nem veszítesz értékes időt lakásod előtt taxira vagy transzferre várva. Így nyugodt idegekkel, kipihenten érkezhetsz a csomagfelvételhez.

Hosszabb távra tervezve

A Prémium Parkoló elsősorban ki-és beszálláshoz, az egész család összes csomagjának rendezéséhez javasolt. Arra is van azonban lehetőség, hogy a nyaralás vagy hosszabb külföldön tartózkodás teljes ideje alatt autódat a repülőtér szuperbiztonságos parkolóiban hagyd, és hazatértedkor a legnagyobb kényelemben utazhass lakásodig. Amennyiben huzamosabb ideig, akár egy hónapig távol leszel, a Terminál Parkoló, a Holiday Plus vagy a Holiday Parkoló kínál igazán pénztárcabarát megoldásokat.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 27. 16:00, kedd | PR

Milyen karbantartást igényel egy medence?

Szükség van a medencék otthoni víztisztítására is ahhoz, hogy hosszú ideig élvezhető legyen a víz tisztasága.

2019. Augusztus 27. 09:00, kedd | PR

Vidd be a konyhádba az ősz ízeit!

Nem tudjuk ti, hogy vagytok vele, de ha őszinték akarunk lenni, mi már nagyon vártuk, hogy beköszöntsön az ősz.

2019. Augusztus 21. 15:51, szerda | PR

Óvodákat újítanak fel

Két óvoda felújítási munkálatait nyerte el, nyílt közbeszerzési eljáráson a Jánosik és Társai Kft. A közel 300 millió forintos bevételt jelentő munkákkal határidőre, év végéig készülnek el -

2019. Július 23. 15:00, kedd | PR

Hogyan válasszunk karikagyűrűt?

Mikor felmerül a házasság kérdése, szinte azonnal szerepet kapnak a gondolatokban a lehetséges helyszínek, a viselendő ruhák és ékszerek, a vendéglista és természetesen a karikagyűrűk beszerzésének gondolata.