Városlista
2022. június 27, hétfő - László

Hírek

2012. Május 05. 07:13, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Retteg az anyaságtól Bódi Sylvi

Retteg az anyaságtól Bódi Sylvi

A modell még nem érzi azt, hogy eljött volna az idő a gyermekvállalásra.

Bódi Sylvi még nem tervezi a családalapítást. A Budapesten járt Uwe Albrecht, német természetgyógyász kiderítette, a modell retteg az anyaságtól: tudatos oldalról ugyan nem fél, ám a tudatalattija szerint igencsak stresszel a babavárástól. "A szívem mélyén vágyom az anyaságra, de nem érzem azt, hogy ennek most van itt az ideje" - árulta el az Új Ásznak.

Állítja, anyaként felelősséggel tartozik, és sokkal jobban át kell gondolni mindent. Bár nem akar öreg anyuka lenni, 31 évesen azonban még nem érzi elérkezett az időt a gyermekvállalásra. "Tudni fogom, ha olyan férfival vagyok együtt, hogy azt érzem: ő a gyermek édesapja" - vallotta be a modell, aki leginkább egy kislányra vágyik, hogy továbbvigye az édesanyja és közte kialakult mély kapcsolatot.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.