Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2023. Március 23. 16:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Rábaközi Rügyecske Gyerekház Farád

Ringató foglalkozások babáknak Farádon

Ringató foglalkozások babáknak Farádon

A foglalkozásokhoz bárki csatlakozhat, bejelentkezés nem szükséges.

A Ringató foglalkozások célja, hogy oldott szeretetteli légkörben a kisgyermekes szülőkkel megismertessék a zenei nevelés lehetőségeit, a szülők és a gyerekek átéljék a közös éneklés és játék élményét.

Nem a gyerekek megtanítása, nem a fejlesztés a cél! Mindenekelőtt a felnőttekben szeretnének kedvet ébreszteni az énekléshez. Segítséget, bátorítást adni, útmutatást az értékes zenei anyag válogatáshoz.

Természetesen emellett cél még, hogy a gyerekek művészeti, ezen belül zenei nevelése elkezdődjön már a legkisebb korban, érzékennyé, fogékonnyá váljanak a gyerekek a jó zene, a művészetek iránt. Ezért élő énekszóval, mondókákkal, dajkarímekkel, hangszerjátékkal veszik körül őket, és ha kedvük van bekapcsolódhatnak az ölbéli játékokba is.

A Ringatókra már néhány hónapos kisbabákkal lehet érkezni, a felső korhatár pedig az óvodáskor kezdete. A foglalkozásokon a gyerekeket nem osztják csoportokra életkor szerint. A foglalkozásainkra nemcsak az anyukákat várnak, hanem édesapák és nagyszülők is jöhetnek a gyerekekkel.

A Magyar Vöröskereszt támogatásával a farádi Biztos Kezdet Gyerekházban 2023-ban is folytatódnak a Ringató foglalkozások minden páratlan hétfőn 9:30-kor.
A foglalkozásokat Kovács Bernadett zenepedagógus vezeti. A foglalkozáshoz bárki csatlakozhat, bejelentkezés nem szükséges.
A részvétel ingyenes.

Címkék: baba, ringató, zene

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!