Városlista
2023. március 25, szombat - Irén, Írisz, Lúcia

Hírek

2012. Március 27. 14:25, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Robbie Williams beköltözne Micheal Jackson lakhelyére

Robbie Williams beköltözne Micheal Jackson lakhelyére

Robbie Williams már meg is nézte azt a kastélyt, amelyben Michael Jackson meghalt. A los angeles-i ingatlanért ötmilliárd forintnak megfelelő dollárt kérnek.

Korábban mi is megírtuk, hogy eladó az ingatlan, amelyet Michael Jackson bérelt, és ahol utolsó óráit töltötte. A sztár halála óta üresen állt a 1600 négyzetméteres kastély, bár többször is megpróbálták már értékesíteni.

Most jóval kedvezőbb áron került fel a korábbiaknál, és Robbie Williams az első között volt, aki érdeklődött, majd személyesen is megtekintette a birtokot. Az énekesnek már van egy másik villája Los Angelesben, de úgy látszik, szívesen költözne, és az sem zavarná, hogy egy nála is nagyobb sztár szellemével kellene együtt laknia.

"A hirdetésben külön kikötötték az eladók, hogy csak annak mutatják meg az ingatlant, aki valóban rendelkezik a vételárral, ezzel elriasztva a turistákat és Jackson-rajongókat - meséli az egyik ingatlanos. - Robbie Williamsnek nem kell bizonygatnia, hogy ha akarja, képes kifizetni a birtokért kért összeget."

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 19. 09:00, vasárnap | Bulvár

Ilyen bűnügyeket mások csak filmekben látnak

Újságírók kísértek el helyszínelőket munka közben.

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.

2023. Március 12. 16:00, vasárnap | Bulvár

Sorozat készül a Valami Amerika című filmből

Az RTL+ streaming platformon fog megjelenni.