Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. Január 30. 20:20, szombat | PR
Forrás: (x)

Samsung vagy HP? Melyiket válasszam?

Samsung vagy HP? Melyiket válasszam?

A nyomtató, illetve később az ahhoz való toner kiválasztása fontos döntés, legyen szó egy egyszerű családi eszközről vagy egy irodai csúcsgép vásárlásáról.

Az biztos, hogy az olyan megbízható brandekkel, mint a Samsung és a HP, nem lehet mellényúlni, de mégis, hogyan válasszunk ezek között?

Ott a tapasztalat minden Samsung tonerben

A Samsung dél-koreai gyártó, az ország exportjának húsz százalékát szolgáltatja – ebből is látszik, milyen méretű a vállalkozás, illetve természetesen az is, hogy mekkora kereslet van a termékeire világszerte. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a Samsung nyomtató, illetve a hozzá illő, minőségi Samsung toner a legnépszerűbb termékek közé tartoznak, így ha választásra kerül a sor, ezekkel nem lehet mellényúlni. A cég 1938-ban alapult, de csak az 1960-as évek végén lépett be az elektronikai iparba – ez nem csoda, hiszen korábban nem is nagyon létezett ez a terület. Ezáltal elmondhatják magukról, hogy az informatika világának állandó szereplői, ehhez a titulushoz pedig hatalmas szakértelem jár. Egy Samsung toner esetében nem csak az adott terméket, hanem az annak kialakításában felhasznált mérhetetlen tapasztalatot is megvásároljuk. Nyomtató választásánál érdemes ezt szem előtt tartani, és persze alaposan megnézni a választott modell leírását, tulajdonságait.

Nincs népszerűbb a HP tonereknél

Ha a Samsung a dél-koreai precizitás és hagyomány ékköve, akkor a HP az amerikai dinamizmusé és innovatív szemléleté. A Bill Hewlett és Dave Packard által létrehozott cég 1939-ben lett bejegyezve, majd hamar meglátták a lehetőséget az elektronika, illetve a számítástechnika világában. A cég kiemelkedő szegmensévé nőtték ki magukat a nyomtatók, de azt is kijelenthetjük, hogy a megbízható HP toner és tintapatron szintén a legnépszerűbb termékek közé tartozik világszerte. Ha a fenti tényeket nézzük, szinte lehetetlen különbséget tenni a brandek között azok múltja, szakértelme alapján. Mindkét cég csúcsminőséget gyárt, ragaszkodnak a legmagasabb elvárások betartásához. Így ha arra a kérdésre keressük a választ, hogy a Samsung vagy a HP a jobb döntés egy nyomtató kiválasztásánál, inkább az adott terméket, annak tulajdonságait, árát, teljesítményét próbáljuk összehasonlítani. Nagyon nem kell izgulnunk: egyikben sem kell majd csalódnunk.

A fotó forrása:
Cautivante.co / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 10:10, péntek | PR

A multifunkcionalitás a stílusjegyek kombinálásában is nyerő választás!

A mai gyors tempójú világban, ahol minden perc számít, a többfunkciós ruhadarabok és kiegészítők kiemelkedő szerepet kapnak a divatiparban.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.