Városlista
2021. február 26, péntek - Edina

Hírek

2021. Január 30. 20:20, szombat | PR
Forrás: (x)

Samsung vagy HP? Melyiket válasszam?

Samsung vagy HP? Melyiket válasszam?

A nyomtató, illetve később az ahhoz való toner kiválasztása fontos döntés, legyen szó egy egyszerű családi eszközről vagy egy irodai csúcsgép vásárlásáról.

Az biztos, hogy az olyan megbízható brandekkel, mint a Samsung és a HP, nem lehet mellényúlni, de mégis, hogyan válasszunk ezek között?

Ott a tapasztalat minden Samsung tonerben

A Samsung dél-koreai gyártó, az ország exportjának húsz százalékát szolgáltatja – ebből is látszik, milyen méretű a vállalkozás, illetve természetesen az is, hogy mekkora kereslet van a termékeire világszerte. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a Samsung nyomtató, illetve a hozzá illő, minőségi Samsung toner a legnépszerűbb termékek közé tartoznak, így ha választásra kerül a sor, ezekkel nem lehet mellényúlni. A cég 1938-ban alapult, de csak az 1960-as évek végén lépett be az elektronikai iparba – ez nem csoda, hiszen korábban nem is nagyon létezett ez a terület. Ezáltal elmondhatják magukról, hogy az informatika világának állandó szereplői, ehhez a titulushoz pedig hatalmas szakértelem jár. Egy Samsung toner esetében nem csak az adott terméket, hanem az annak kialakításában felhasznált mérhetetlen tapasztalatot is megvásároljuk. Nyomtató választásánál érdemes ezt szem előtt tartani, és persze alaposan megnézni a választott modell leírását, tulajdonságait.

Nincs népszerűbb a HP tonereknél

Ha a Samsung a dél-koreai precizitás és hagyomány ékköve, akkor a HP az amerikai dinamizmusé és innovatív szemléleté. A Bill Hewlett és Dave Packard által létrehozott cég 1939-ben lett bejegyezve, majd hamar meglátták a lehetőséget az elektronika, illetve a számítástechnika világában. A cég kiemelkedő szegmensévé nőtték ki magukat a nyomtatók, de azt is kijelenthetjük, hogy a megbízható HP toner és tintapatron szintén a legnépszerűbb termékek közé tartozik világszerte. Ha a fenti tényeket nézzük, szinte lehetetlen különbséget tenni a brandek között azok múltja, szakértelme alapján. Mindkét cég csúcsminőséget gyárt, ragaszkodnak a legmagasabb elvárások betartásához. Így ha arra a kérdésre keressük a választ, hogy a Samsung vagy a HP a jobb döntés egy nyomtató kiválasztásánál, inkább az adott terméket, annak tulajdonságait, árát, teljesítményét próbáljuk összehasonlítani. Nagyon nem kell izgulnunk: egyikben sem kell majd csalódnunk.

A fotó forrása:
Cautivante.co / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 25. 14:37, csütörtök | PR

Miért erősebb a lengyel zloty, mint a forint?

Az utóbbi egy évben kisebb mértékben, hosszabb távon azonban mellbevágóan erőseb volt a lengyel és a cseh fizetőeszköz, mint a magyar.

2021. Február 23. 11:20, kedd | PR

Elkészült az újjávarázsolt mezőkövesdi általános iskola

Többi közt új nyílászárókkal, kibővített tornateremmel és teljesen felújított homlokzattal várja vissza a mezőkövesdi általános iskola a diákjait.

2021. Február 02. 16:27, kedd | PR

Egyre népszerűbb a koffeinmentes kávé – mutatjuk, hogy miért

Az egyik legnépszerűbb ital a világon, a kávé. Emberek milliói ébrednek a frissen lefőtt kávé illatára és ezek az emberek el sem tudják képzelni a reggeleket e nélkül a fekete, napindító ital nélkül.

2021. Február 02. 09:27, kedd | PR

A len és a pamutvászon népszerűsége töretlen

A textilipar is felvirágzóban van, hiszen egyre többféle anyag kerül a piacra. Ezek az anyagok a modern kor követelményeinek is megfelelnek, hiszen nem tartalmaznak egészségre káros anyagokat.