Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. November 22. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: MSZP Rábaközi Szervezet

Segítsük azokat, akik karácsonykor is nélkülöznek!

Segítsük azokat, akik karácsonykor is nélkülöznek!

Felhívás! Az MSZP jótékonysági „Mosoly-doboz” akciója a nehéz sorsú gyermekekért és családokért.

A karácsony a szeretet és a béke ünnepe, de sokaknak komoly anyagi nehézséget jelent az élelmiszerek, a téli ruha, vagy az ajándékok beszerzése. Az MSZP továbbra is segíti a nélkülöző családokat, gyermekeket, az egyedül élő idős embereket, ezért a közeledő ünnepek alkalmából - csatlakozva a párt által meghirdetett országos akcióhoz - adomány- és ajándékgyűjtési akciót szervezünk.

December 16-ig az MSZP irodáiban Csorna Arany János utca 5. 1. emelet minden hétköznap munkaidőben, Kapuvár Szent István király út 2. 1. emelet hétfőn és pénteken 9-12 óráig, valamint Beledben Kránitz Lászlónál Kossuth L u. 27/a várjuk kisebb, úgynevezett „Mosoly-dobozokban” (cipős doboz) a felajánlásokat. Telefonon is hívhatnak minket az alábbi számon 06-20/7459146, és átvesszük az adományokat. Elsősorban tartós élelmiszert, édességet, befőttet, játékot, könyvet várunk. Ha gyermekruhát tesznek a dobozba, kérjük feltüntetni, hogy fiú vagy lány számára, és hány éves gyermek részére. Készpénz adományokat is elfogadunk, amit közvetlenül a rászoruló családnak adhatnak át, vagy a család kérése szerinti cikkeket vásárolhatnak rajta. A gyűjtő MSZP szervezet készpénzt nem vesz át.

Kezdeményezésünkhöz egyéb felajánlással is bárki csatlakozhat, aki úgy érzi, hogy tud segíteni a nélkülözésben élő honfitársainkon. Az összegyűjtött adományokat rábaközi szociális intézményeken keresztül juttatjuk el a rászorulókhoz.
Az ő nevükben is köszönjük a segítséget.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!