Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Február 26. 07:31, hétfő | Kék hírek
Forrás: police.hu

Sima ellenőrzésnek indult, letartóztatás lett a vége

Sima ellenőrzésnek indult, letartóztatás lett a vége

Egy balassagyarmati parkolóban ellenőriztek a rendőrök egy járművet, amelyből kábítószergyanús növényi törmeléket és fogyasztásra alkalmas eszközt foglaltak le.

A nyomozók egy 21 éves külföldi férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

A járőrök február 24-én 22 óra 50 perckor Balassagyarmaton egy áruház parkolójában ellenőriztek egy személykocsit, és igazoltatták férfi vezetőjét és nő utasát. Az ellenőrzés során a rendőrök az autóból erős, szúrós, kábítószer fogyasztására utaló szagot éreztek, majd a jármű átvizsgálása alkalmával – a két első ülés között – egy fekete színű műanyag tégelyt, benne bruttó 5,7 gramm zöldes színű növényi törmeléket, az egyik ülés alól kábítószer fogyasztására átalakított műanyag palackot találtak és foglaltak le. A megtalált növényi törmelék gyorsteszttel történő vizsgálata cannabis jelenlétét mutatta ki, mely kábítószernek minősül.

A rendőrök a jármű vezetőjét, a 21 éves szlovák állampolgárságú férfit és nő utasát a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a külföldi férfit, aki a bűncselekmény elkövetését és a fogyasztást elismerte. A nő tekintetében kábítószer-fogyasztás gyanúja merült fel. A személyektől mintavételre került sor.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság az eljárást szakértők bevonásával folytatja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után