Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Február 06. 16:17, péntek | Belföld
Forrás: saját forrás

Simicska őrjöng, új vezetőket nevez ki, holnap meg elmegy szánkózni

Simicska őrjöng, új vezetőket nevez ki, holnap meg elmegy szánkózni

Simicska a sajtóból tudta meg, hogy lemondtak a médiabirodalmának vezetői.

Ma médiabomba robbant. A tulajdonos háta mögött egyszerre jelentette be a lemondását a Simicska médiabirodalom szinte összes vezetője: Liszkay Gábor, a Magyar Nemzet főszerkesztője, a Hír Televízió elnöke, Gajdics Ottó, a Lánchíd Rádió főszerkesztője, Élő Gábor, az MNO főszerkesztője, Szikszai Péter, a Hír Televízió vezérigazgató-helyettese, Csermely Péter, a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese, Szerető Szabolcs, a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese. A hírt Simicska Lajos is a sajtóból tudta meg, és dühöngő üzemmódban keresetlen szavakkal adott telefoninterjút a Hír24-nek.(részlet az interjúból)

"Mennyivel tartozik önnek Bayer Zsolt?

Fejből nem tudom megmondani. Sok-sok millióval. De ha megadná, az jó lenne.

Sokan vannak ilyenek a Fideszből, akik tartoznak önnek?

Ne akarjon túl sokat. De miután ez a geci ilyet nyilatkozott rólam, a gecit is lehozhatja, nyugodtan, a geci egy állandó jelzője ennek a görénynek, tehát nyugodtan lehozhatja, miután ilyet nyilatkozott rólam, majd akkor nyilatkozzon, ha megadta a tartozását felém.

Ön szerint ki áll az ön hátbatámadása mögött?

Orbán Viktor áll a hátbatámadás mögött. Ez így elég önnek? De mennem kell, ki kell basznom az embereket...

Bayer Zsoltra ön azt mondta, hogy geci. Mondjon már egy jelzőt Orbán Viktorra is.

Az is geci.

Orbán is?

Az Orbán Viktor is geci. Az is geci. Azt is leírhatja."

Az interjú végén azt a lehetőséget sem zárja ki, hogy elteszik őt láb alól. "Kinyírnak, lelőnek, elüt egy autó"- mondta.

Ezeket már a szerkesztőségbe tartva útközben mondta. Az Index-nek azt nyilatkozta, hogy bemegy a szerkesztőségbe, kirúg minden orbánistát, és a saját embereit teszi a helyükre, akiket "sem megfélemlíteni, sem megvenni nem lehet."

Az Átlátszó.hu riporterének már az új vezetői névsort is elmondta. A HírTv elnöke ő maga lesz.

Arra a kérdésre, hogy szombaton adna-e egy hosszabb interjút, úgy válaszolt, hogy nem ér rá, szánkózni megy. Simicska a beszélgetésben, amit meg is hallgathatnak, kormánykritikus médiát ígért.

Nagyon úgy néz ki, hogy az Orbán-Simicska háború nem csak városi legenda. Kíváncsian várjuk, milyen információkat tereget ki ezek után Simicska Lajos az Orbán-klánról, mert a helyzet látszólag végzetesen és durván elmérgesedett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.