Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2015. Február 06. 16:17, péntek | Belföld
Forrás: saját forrás

Simicska őrjöng, új vezetőket nevez ki, holnap meg elmegy szánkózni

Simicska őrjöng, új vezetőket nevez ki, holnap meg elmegy szánkózni

Simicska a sajtóból tudta meg, hogy lemondtak a médiabirodalmának vezetői.

Ma médiabomba robbant. A tulajdonos háta mögött egyszerre jelentette be a lemondását a Simicska médiabirodalom szinte összes vezetője: Liszkay Gábor, a Magyar Nemzet főszerkesztője, a Hír Televízió elnöke, Gajdics Ottó, a Lánchíd Rádió főszerkesztője, Élő Gábor, az MNO főszerkesztője, Szikszai Péter, a Hír Televízió vezérigazgató-helyettese, Csermely Péter, a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese, Szerető Szabolcs, a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese. A hírt Simicska Lajos is a sajtóból tudta meg, és dühöngő üzemmódban keresetlen szavakkal adott telefoninterjút a Hír24-nek.(részlet az interjúból)

"Mennyivel tartozik önnek Bayer Zsolt?

Fejből nem tudom megmondani. Sok-sok millióval. De ha megadná, az jó lenne.

Sokan vannak ilyenek a Fideszből, akik tartoznak önnek?

Ne akarjon túl sokat. De miután ez a geci ilyet nyilatkozott rólam, a gecit is lehozhatja, nyugodtan, a geci egy állandó jelzője ennek a görénynek, tehát nyugodtan lehozhatja, miután ilyet nyilatkozott rólam, majd akkor nyilatkozzon, ha megadta a tartozását felém.

Ön szerint ki áll az ön hátbatámadása mögött?

Orbán Viktor áll a hátbatámadás mögött. Ez így elég önnek? De mennem kell, ki kell basznom az embereket...

Bayer Zsoltra ön azt mondta, hogy geci. Mondjon már egy jelzőt Orbán Viktorra is.

Az is geci.

Orbán is?

Az Orbán Viktor is geci. Az is geci. Azt is leírhatja."

Az interjú végén azt a lehetőséget sem zárja ki, hogy elteszik őt láb alól. "Kinyírnak, lelőnek, elüt egy autó"- mondta.

Ezeket már a szerkesztőségbe tartva útközben mondta. Az Index-nek azt nyilatkozta, hogy bemegy a szerkesztőségbe, kirúg minden orbánistát, és a saját embereit teszi a helyükre, akiket "sem megfélemlíteni, sem megvenni nem lehet."

Az Átlátszó.hu riporterének már az új vezetői névsort is elmondta. A HírTv elnöke ő maga lesz.

Arra a kérdésre, hogy szombaton adna-e egy hosszabb interjút, úgy válaszolt, hogy nem ér rá, szánkózni megy. Simicska a beszélgetésben, amit meg is hallgathatnak, kormánykritikus médiát ígért.

Nagyon úgy néz ki, hogy az Orbán-Simicska háború nem csak városi legenda. Kíváncsian várjuk, milyen információkat tereget ki ezek után Simicska Lajos az Orbán-klánról, mert a helyzet látszólag végzetesen és durván elmérgesedett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 08:00, szerda | Belföld

Maruzsa Zoltán: a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek

A megrendelt tankönyvek gyártása a napokban fejeződik be a debreceni Alföldi Nyomdában, a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek - közölte a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára sajtótájékoztatón kedden.

2024. Július 17. 07:59, szerda | Belföld

Megdőlt a nyári áramfogyasztási rekord hétfőn

Megdőlt az idei nyári, valamint a mindenkori nyári rendszerterhelési csúcs hétfőn - közölte a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. az MTI-vel kedden.

2024. Július 17. 07:53, szerda | Belföld

Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel tárgyalt Szijjártó Péter New Yorkban

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter orosz kollégájával, Szergej Lavrovval egyeztetett kedden New Yorkban, a találkozón szó volt az ukrajnai háborúról és a kétoldalú együttműködés kérdéseiről is.