Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2013. Július 19. 10:13, péntek | Bulvár
Forrás: InfoVáros

Slágergyanús! Debütált az X-Faktor felfedezettjének vadiúj klipje!

Slágergyanús! Debütált az X-Faktor felfedezettjének vadiúj klipje!

Kvaka Andrea a tavalyi X-Faktor során elsőként kényszerült távozni a versenyből, a lány azonban nem adta fel.

Andi gőzerővel dolgozik a közel egy esztendős new-country-t játszót zenekarával, a Richard Roxpeare Band-del. ám emellett sorra kapja az egyéni felkéréseket is. Legutóbb pedig egy roppant tehetséges lemezlovasnak, Dave Jr—nek mondott igent. A páros így elkészítette első közös dalát, amelyhez rövidesen kisfilmet is forgattak. A közel két hetes utómunkálatok után pedig végre a rajongók is szemügyre vehetik a Music is the Remedy klipjét. A Horvátországban, egészen pontosan Novaljában került sor a forgatásra, videó pedig igazán pörgősre sikeredett, hiszen konkrétan egy buliba pillanthatunk be. A barna énekesnő pedig egy gyönyörű fehér ruhában, igazi hercegnőként varázsol el bennünket hangjával.

„Nagyon jól éreztük magunkat a forgatáson, bár a végére igencsak elfáradtunk. Izgatott vagyok a visszajelzések miatt, hiszen most teljesen mást csináltam, mint amit eddig megszokhattak tőlem. Egy biztos, én nagyon megszerettem ezt a dalt.” – tette még hozzá a fiatal lány.

Kattanj hát Te is a videóra, és induljon a buli!

Címkék: Kultúra-zene

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.