Városlista
2022. október 1, szombat - Malvin

Hírek

2018. Január 26. 07:17, péntek | Külföld
Forrás: mti

Sokan megsebesültek egy iskolabusz balesetben Franciaországban

Sokan megsebesültek egy iskolabusz balesetben Franciaországban

Iskolabusznak hajtott egy személygépkocsi csütörtök délután a délnyugat-franciaországi Manciet települése mellett, legalább huszonkilencen megsérültek, heten közülük súlyosan

- jelentették a Gers megyei hatóságok. A baleset egy útkereszteződésen történt. Előzetes értesülések szerint az autó sofőrje figyelmen kívül hagyott egy stop táblát. A busz vezetője már nem tudta elkerülni az ütközést - mondta Olivier Detcheberry, a csendőrség ezredese a BFMTV televíziónak. A negyvenöt középiskolást és öt felnőttet szállító busz letért az útról és az oldalára borult.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 01. 06:00, szombat | Külföld

Zelenszkij: Kijev NATO-tagságért folyamodik

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök bejelentette pénteken, hogy Ukrajna kérelmet nyújt be arra, hogy gyorsított eljárásban csatlakozhasson a NATO-hoz.

2022. Szeptember 30. 13:26, péntek | Külföld

Kreml: az új területeket érő csapásokat agressziónak fogják tekinteni

Oroszország agressziónak fogja tekinteni az \"új területeire\" mért ukrán katonai csapásokat - jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő pénteken újságíróknak nyilatkozva.

2022. Szeptember 30. 13:22, péntek | Külföld

Uniós biztos: az EU-nak minden tagállam számára elfogadható gázárplafont kell előterjesztenie

Az Európai Uniónak olyan gázárplafonra kell javaslatot tennie, amely az összes uniós tagállam számára elfogadható - jelentette ki Kadri Simson, az Európai Bizottság energiaügyekért felelős biztosa pénteken Brüsszelben.